Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκεται στη Σουηδία για τον επόμενο αγώνα του. Την Πέμπτη αγωνίζεται στο μήκος στο Diamond League στην Στοκχόλμη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται την Πέμπτη στη Στοκχόλμη

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά από 2 αγώνες στο μήκος προηγείται στη βαθμολογία με 16β. στη σειρά Diamond League.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκεται στη Σουηδία για τον επόμενο αγώνα του. Την Πέμπτη αγωνίζεται στο μήκος στο Diamond League στην Στοκχόλμη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα κάνει τον τελευταίο του αγώνα πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι έδειξε και στη Θεσσαλονίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Κέρδισε με 8,32μ. (+2,3), ενώ είχε άλμα και στα 8,24μ. υπό κανονικές συνθήκες (+1,5).

Στη σουηδική πρωτεύουσα το μήκος δεν είναι diamond league αγώνισμα. Παρότι δεν έγιναν οι δύο αγώνες στην Κίνα και είχαν μεταφερθεί σε άλλα μίτινγκ τα αγωνίσματα. Ν’ αναφέρουμε ό,τι προηγείται στη βαθμολογία μετά από δύο αγώνες. Κέρδισε τόσο στο Ραμπάτ, όσο και στο Όσλο και έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς. Ακολουθούν ο Ελβετός Σιμόν Εχάμερ με 13β., ο Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ με 12β., ο Ουρουγουανός Εμιλιάνο Λάσα με 9β., ο Νοτιοαφρικανός Ρούσβαλ Σαμάαϊ 7β., ο Κουβανός Μαϊκέλ Μάσο με 6β., ο Φινλανδός Κρίστιαν Πούλι με 3β., ο Αμερικανός Ζουβόν Χάρισον με 2β., ο Νορβηγός Ίνγκαρ Κίπλεσουντ με 2β., ο Νορβηγός Χένρικ Φλάτνες με 1β. και ο Μαροκινός Γιασίν Χατζάτζι με 1β.

Στη Σουηδία βασικός αντίπαλος του Τεντόγλου θα είναι ο Τόμπιας Μόντλερ.

Μετά την Στοκχόλμη, ν’ αναφέρουμε ό,τι έχει άλλους τρεις αγώνες. Μετά το Γιουτζίν, στις 6 Αυγούστου είναι το Diamond League στο Χορζόφ, στις 10 Αυγούστου το Μονακό. Μετά ακολουθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο (15-21/8) και ο τελικός της σειράς Diamond League διεξάγεται για το μήκος στη Ζυρίχη στις 7 Σεπτεμβρίου. Φουλ πρόγραμμα αγώνων και προκλήσεων για τον ολυμπιονίκη μας. Να σημειώσουμε ότι το φετινό του ρεκόρ είναι 8,36μ. που είχε πετύχει στα «Βεργώτεια» στο Αργοστόλι.

Οι συμμετοχές στο μήκος στο D.L. στην Στοκχόλμη.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία