Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Ο Μαρσέλ Τζέικομπς έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν έχοντας ως πρώτος στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Πόλη.

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς ξεκινάει στις 4 Φεβρουαρίου στο δρόμο για την Κωνσταντινούπολη!

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς θέλει να υπερασπιστεί τον ευρωπαϊκό τίτλο του στα 60μ. που είχε κατακτήσει το 2021 στο Τόρουν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν έχοντας ως πρώτος στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Πόλη.

Ο Ιταλός σπρίντερ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στα 60 μέτρα, που είχε κατακτήσει το 2021 στο Τόρουν. Μάλιστα, φέτος ήταν και πάλι κυρίαρχος στο εξηντάρι κερδίζοντας τον παγκόσμιο τίτλο στο Βελιγράδι. Στον ανοιχτό όμως αντιμετώπισε κάποιον τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Έφθασε μέχρι τα ημιτελικά και αποσύρθηκε. Τον Αύγουστο όμως κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Τώρα είναι σε καλή κατάσταση και παντρεμένος πια με την Νικόλ Ντάζα, στο γάμο τους που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο ολυμπιονίκης των 100μ. στο Τόκιο, όπως ανέφερε η «La Gazzetta», έχει ήδη προγραμματίσει τον πρώτο του αγώνα για το 2023. Αν πάνε όλα καλά θέλει να κάνει πρεμιέρα στις 4 Φεβρουαρίου, αλλά ή θα γίνει επί γαλλικού ή πολωνικού εδάφους. Ο 28χρονος θέλει να πάρει μέρος είτε στο μίτινγκ του Βαλ-ντε-Ρέιγ ή στο Λοτζ στις αρχές Φλεβάρη στο δρόμο… για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία