Δρόμοι με εμπόδια 110μ.
Ο Κώστας Δουβαλίδης μπορεί αγωνιστικά να μην είχε τη σεζόν που θα ήθελε, όμως είχε το ευχάριστο γεγονός με τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Ο Κώστας Δουβαλίδης κέρδισε το χαμένο έδαφος και ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό κλειστού

Ο Κώστας Δουβαλίδης έκανε την τελευταία του κούρσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη όταν πήρε τον 14ο τίτλο στα 110μ. εμπόδια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Δουβαλίδης μπορεί αγωνιστικά να μην είχε τη σεζόν που θα ήθελε, όμως είχε το ευχάριστο γεγονός με τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Ο πατέρας πια μοιράζει το χρόνο του μεταξύ προπονήσεων, δουλειάς και του γιου του.

«Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, προσπάθησα να συνεχίσω προπονήσεις για να κερδίσω το χαμένο έδαφος. Πήγε καλά και είμαι αισιόδοξος εν όψει μιας ακόμη σεζόν. Ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό που περιμένω είναι να παραδοθεί το στάδιο στη Δράμα στα τέλη Σεπτέμβρη, όπως έχουν υποσχεθεί, για να μπορώ να κάνω καλύτερα τις προπονήσεις μου», δήλωσε στο Stivostime ο Έλληνας πρωταθλητής. Το περασμένο διάστημα αναγκάζονταν να κάνει προπονήσεις στην Καβάλα ή στη Θεσσαλονίκη, ενώ είχε έρθει και στην Αθήνα.

Ο 35χρονος εμποδιστής μας μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού που είχε γίνει στο Βελιγράδι. Σε μια περιπετειώδη σεζόν που αντιμετώπισε τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω. Έκανε την προσπάθειά του και στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε τον 14ο τίτλο στην καριέρα του στα 110μ. εμπόδια. Στις 25 Ιουνίου στο Καυτανζόγλειο στάδιο ήταν η τελευταία του κούρσα, ενώ έκλεισε με ρεκόρ 13.90 που πέτυχε στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία