Διεθνή
Ο θρυλικός Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται στην Ολλανδία, όπου τόνισε πως δεν παρακολουθεί στίβο γιατί νοσταλγεί τις υπέροχες στιγμές που έζησε.

Ο Γιουσέιν Μπολτ στην Ολλανδία: «Με πονάει να βλέπω αγώνες στίβου, γιατί θυμάμαι τις υπέροχες στιγμές που έζησα»- Το μήνυμά του στα παιδιά

Ο Γιουσέιν Μπολτ μιλώντας σε παιδιά και γονείς είπε: «Απολαύστε τη στιγμή και πάνω από όλα διασκεδάστε. Τα παιδιά πάντα επιλέγουν το άθλημα που τους αρέσει να κάνουν και δώστε τους αυτό, γιατί τότε έχουν τη μεγαλύτερη διασκέδαση».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο θρυλικός Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται στην Ολλανδία, όπου τόνισε πως δεν παρακολουθεί στίβο γιατί νοσταλγεί τις υπέροχες στιγμές που έζησε.

Ο Τζαμαϊκανός ταξίδεψε στην Ουτρέχτη για τον χορηγό «Allianz» και είχε μια μέρα με τα ΜΜΕ και τα παιδιά στην ολλανδική πόλη. «Δεν ακολουθώ σχεδόν καθόλου τον στίβο πια. Επίσης, με πονάει να παρακολουθώ αγώνες στίβου, γιατί μετά θυμάμαι τις υπέροχες στιγμές που έζησα με νοσταλγία. Φυσικά παρακολουθώ Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά από τότε που σταμάτησα το 2017 δεν έχω πάει ποτέ σε έναν αγώνα στίβου. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα επισκεφθώ ξανά μερικές διοργανώσεις του χρόνου, γιατί θέλω να μάθω περισσότερα γι’ αυτό». Ο κορυφαίος σπρίντερ έστειλε μήνυμα και στα παιδιά και τους γονείς τους από την Ουτρέχτη. «Απολαύστε τη στιγμή και πάνω από όλα διασκεδάστε. Τα παιδιά πάντα επιλέγουν το άθλημα που τους αρέσει να κάνουν και δώστε τους αυτό, γιατί τότε έχουν τη μεγαλύτερη διασκέδαση. Σοβαρεύεσαι από την ηλικία των δεκατεσσάρων, εγώ ο ίδιος είχα την τύχη να είμαι πολύ ταλαντούχος και πάντα το διασκέδαζα πολύ».  Ο Γιουσέιν Μπολτ σταμάτησε πριν από πέντε χρόνια έχοντας κατακτήσει 8 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και 14 (11-2-1) σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία