Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Ο Γιάννης Βοσκόπουλος σταμάτησε τη συνεργασία του με τον Λυκούργο Τσάκωνα και συνεχίζει στον Άγιο Κοσμά με προπονητή τον Γιώργο Οικονομίδη.

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος συνεχίζει με τον Γιώργο Οικονομίδη

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος έχει ατομικό ρεκόρ στα 100 μέτρα 10.56 από πέρσι στο Athens Sprint Men' Gala στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος σταμάτησε τη συνεργασία του με τον Λυκούργο Τσάκωνα και συνεχίζει στον Άγιο Κοσμά με προπονητή τον Γιώργο Οικονομίδη.

«Η σεζόν δεν ήταν πολύ καλή για μένα. Έκανα καλό κλειστό, αλλά το καλοκαίρι δεν πήγε όπως θα ήθελα. Δουλέψαμε καλά με τον Λυκούργο, όμως το γεγονός των προπονήσεων και της πρακτικής που έκανα, όπου δούλευα 9-2 δεν λειτούργησε. Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Τώρα όμως τελείωσα με το πτυχίο μου και μπορώ να συγκεντρωθώ στις προπονήσεις μου. Με τον Λυκούργο αποφασίσαμε να διακόψουμε και συνεχίζω με τον Γιώργο Οικονομίδη στον Άγιο Κοσμά. Ο βασικός στόχος φυσικά είναι να βελτιώσω τα ρεκόρ μου», δήλωσε στο Stivostime ο 24χρονος σπρίντερ.

Έκλεισε τη σεζόν με 10.67 στα 100μ. που σημείωσε στον τελευταίο του αγώνα, τον περασμένο Ιούνιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Είχε τρέξει στον τελικό, όπου κατέλαβε την 8η θέση.

Έχει ατομικό ρεκόρ 10.56 από το 2021. Στον κλειστό φέτος, όπως είπε ο ίδιος, είχε ξεκινήσει δυναμικά τρέχοντας σε 6.75 που είναι και το ατομικό του ρεκόρ, σε ημερίδα στο ΣΕΦ στις 5 Φεβρουαρίου. Μετείχε και στα καμπ των εθνικών ομάδων στις σκυταλοδρομίες.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία