Άλμα επί κοντώ
Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στην Σπάλα και άνοιξε τη φετινή σεζόν ξεπερνώντας στο επί κοντώ τα 5,53 μέτρα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής άνοιξε τη σεζόν με 5,53μ. στο επί κοντώ

Ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται στην Πολωνία για προετοιμασία και ο επόμενος αγώνας του θα είναι στο μίτινγκ στην Καρλσρούη στις 27 Ιανουαρίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στην Σπάλα και άνοιξε τη φετινή σεζόν ξεπερνώντας στο επί κοντώ τα 5,53 μέτρα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στην πόλη της Πολωνίας για προετοιμασία, όπου μαζί του είναι και ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι με τον Μίλτο Τεντόγλου και την Τόρι Φράνκλιν.

Ο 4ος ολυμπιονίκης στο Τόκιο, που προπονείται στο επί κοντώ με τον πατέρα του Χάρη, αποφάσισε να μπει στην προπονητική ημερίδα που έγινε στην Σπάλα. Έδειξε σε καλή κατάσταση, αν και νωρίς, υπερβαίνοντας τα 5,53μ. και ετοιμάζεται για τη σειρά αγώνων στον κλειστό που έχει προγραμματίσει. Αν πάνε όλα καλά θα ξεκινήσει στις 27 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στην Καρλσρούη, ενώ έχει κλείσει και στο μίτινγκ στην Ουψάλα στις 2 Φεβρουαρίου. Στη σουηδική πόλη πέρσι είχε περάσει τα 5,81μ. που είναι το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό. Ο πρώτος στόχος για τον 23χρονο άλτη είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στην προπονητική ημερίδα στην Σπάλα στο επί κοντώ γυναικών νικήτρια ήταν η Πολωνή Ανιέσκα Κασούμπα με 4,35μ. που είναι ατομικό της ρεκόρ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία