Δρόμοι με εμπόδια 110μ.
Ο Χρήστος Ρούμτσιος άφησε πολλές υποσχέσεις με τις φετινές του εμφανίσεις. Έφθασε μέχρι τα ημιτελικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Κάλι.

Ο Χρήστος Ρούμτσιος προετοιμάζεται για τον κλειστό και στο… βάθος το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Χρήστος Ρούμτσιος είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. εμπόδια στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Βελιγράδι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χρήστος Ρούμτσιος άφησε πολλές υποσχέσεις με τις φετινές του εμφανίσεις. Έφθασε μέχρι τα ημιτελικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Κάλι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής παρά κάποια προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε είχε καλή παρουσία και τώρα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. «Είμαι χαρούμενος για τη σεζόν που έκανα. Ήθελα να πάω σε μια μεγάλη διοργάνωση και τα κατάφερα. Είμαι λίγο επιρρεπής σε τραυματισμό δυστυχώς και αυτό με κράτησε πίσω. Με κάποια προβλήματα μικρά έχω ξεκινήσει και τη νέα σεζόν, αλλά ευελπιστώ ότι θα τα ξεπεράσω στην πορεία. Ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός», λέει στο Stivostime ο 20χρονος.

Πήρε μέρος σε τρεις αγώνες στα 110μ. εμπόδια (99,0εκ.). Στους αγώνες «Νίκος Ζαχαριάδης» στη Θεσσαλονίκη ήταν πρώτος σε 13.98, κέρδισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στην «έδρα» του τις Σέρρες και μετείχε στον προκριματικό και προκρίθηκε και έτρεξε στον ημιτελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στην Κολομβία. «Οι εμφανίσεις μου μου έδωσαν κίνητρο για τη νέα σεζόν. Θα πάω βήμα βήμα, με αρχή τον κλειστό, αλλά σίγουρα στους στόχους μου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, ενώ ουσιαστικά του χρόνου δοκιμάζω τις δυνάμεις μου για πρώτη χρονιά στην κατηγορία ανδρών», κατέληξε ο αθλητής του Παναγιώτη Γούλα.

Ο νεαρός εμποδιστής να θυμίσουμε ότι είχε ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή σεζόν κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. εμπόδια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία