Άλμα τριπλούν
Το τριπλούν ανδρών θα είναι άλλο ένα δυνατό αγώνισμα στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Μετέχει και ο ασημένιος ολυμπιονίκης Ζου Γιαμίνγκ.

Ο «ασημένιος» ολυμπιονίκης στο τριπλούν Ζου Γιαμίνγκ έρχεται για το μίτινγκ στην Καλλιθέα

Ο Κινέζος Ζου Γιαμίνγκ έχει ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν 17,57μ. Στην Καλλιθέα θ' αγωνιστούν ακόμη και δύο συμπατριώτες του, ο Γου Ρουιτίνγκ και ο Φανγκ Γιαοτσίνγκ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το τριπλούν ανδρών θα είναι άλλο ένα δυνατό αγώνισμα στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Μετέχει και ο ασημένιος ολυμπιονίκης Ζου Γιαμίνγκ.

Το διεθνές μίτινγκ, που ανήκει στην κατηγορία bronze, αναμένεται να συγκεντρώσει κορυφαία ονόματα και στο τριπλούν ανδρών.

Ήδη οι διοργανωτές, ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας και ο πρόεδρός του Παναγιώτης Δημάκος, έκλεισαν τους τρεις καλύτερους Κινέζους άλτες. Με κορυφαίο φυσικά, τον Ζου Γιαμίγκ, που κατέκτησε πέρσι το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Πίσω από τον Πορτογάλο Πέντρο Πάμπλο Πιτσάρντο, είχε πηδήξει ο Κινέζος άλτης 17,57μ., που είναι και το ατομικό του ρεκόρ. Μάλιστα, στο μίτινγκ στην Καλλιθέα θα τον πλαισιώσουν και οι άλλοι δύο καλύτεροι συμπατριώτες του στο αγώνισμα. Ο Γου Ρουιτίνγκ, με ατομικό ρεκόρ 17,47μ. και με δύο συμμετοχές σε τελικούς σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Και ο Φανγκ Γιαοτσίνγκ, με ατομικό ρεκόρ 17,17μ., ο οποίος ήταν όγδοος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Αν μη τι άλλον μια τριπλέτα που υπόσχεται πολλά στην Καλλιθέα στις 25 Μαΐου. Φυσικά, αναμένεται να είναι και οι Έλληνες πρωταθλητές, ο Ανδρέας Πανταζής με τον Νίκο Ανδρικόπουλο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία