Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
«Τίποτα δεν είναι αδύνατον», δηλώνει ο Κενυάτης Φέρντιναντ Ομανιάλα, που στοχεύει σε μετάλλια τη φετινή σεζόν σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Φέρντιναντ Ομανιάλα θέλει μετάλλια τη φετινή σεζόν!

Ο Φέρντιναντ Ομανιάλα έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. 9.77, ενώ φέτος έχει τρέξει ως τώρα σε 9.98.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

«Τίποτα δεν είναι αδύνατον», δηλώνει ο Κενυάτης Φέρντιναντ Ομανιάλα, που στοχεύει σε μετάλλια τη φετινή σεζόν σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις.

Μιλώντας στην Daily Nation ο κάτοχος του ρεκόρ Αφρικής στα 100μ. με 9.77 είπε: «Ξέρω ότι έχω το ρεκόρ Αφρικής, αλλά όχι μετάλλια. Αυτό είναι που θέλω να δουλέψω τώρα. Χρειάζομαι αυτούς τους τίτλους. Τίποτα δεν είναι αδύνατον… Βλέπω τον εαυτό μου να σπάει το δικό μου ρεκόρ Αφρικής μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς. Θέλω να τρέξω 9.7 πριν από τον Ιούνιο, που θα μου δώσει μια δυνατή πλατφόρμα για να κυνηγήσω μετάλλια στο Αφρικανικό Πρωτάθλημα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τους Αγώνες Κοινοπολιτείας», δήλωσε ο κορυφαίος σπρίντερ.

Ο 26χρονος έχει ήδη τρέξει έξι κούρσες στα 100μ. τη φετινή σεζόν. Τέσσερις από τις οποίες μέσα σε δύο ημέρες! Στις 4 Μαρτίου στο Ναϊρόμπι έκανε 10.04 σε σειρές, 10.17 στον προημιτελικό, 10.09 στον ημιτελικό και 10.00 στις 5 Μάρτη στον τελικό. Στις 6 Απριλίου στο Πότσεφστρουμ έκανε 10.11 και ο τελευταίος του αγώνας ήταν στις 13 Απρίλη στο Γιοχάνεσμπουργκ που έκανε 9.98 που είναι και η καλύτερη φετινή του επίδοση.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία