Άλμα εις μήκος
Ο Αντώνης Στυλιανίδης είχε μια καλή φετινή σεζόν που «μεταφράστηκε» και με το ατομικό ρεκόρ που πέτυχε στο μήκος με 7,80μ. στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αντώνης Στυλιανίδης προετοιμάζεται με στόχο το ρεκόρ και να «χτίσει» θέση στο ράνκινγκ!

Ο Αντώνης Στυλιανίδης κατέκτησε φέτος τα χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αντώνης Στυλιανίδης είχε μια καλή φετινή σεζόν που «μεταφράστηκε» και με το ατομικό ρεκόρ που πέτυχε στο μήκος με 7,80μ. στη Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε μια μεγάλη σεζόν, με πολλούς αγώνες και αυτό του δημιούργησε κάποια προβλήματα, με έναν τραυματισμό στους προσαγωγούς. Τώρα τα έχει αφήσει πίσω και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

«Ο καιρός που ήταν καλός βοήθησε αυτή την εποχή στην προετοιμασία. Ο Αντώνης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, είναι σε καλή κατάσταση και εδώ και περίπου δύο εβδομάδες μπήκε κανονικά. Φυσικά τώρα που ξεκίνησαν τα κρύα, θα υπάρξουν δυσκολίες, αφού το κλειστό στο Καυτανζόγλειο έχει και πολύ κόσμο και ένα πρόβλημα με το σκάμμα. Έχουμε στο πλάνο μας για ένα πέρασμα στον κλειστό, αλλά όχι βλέψεις. Ο ανοιχτός είναι ο στόχος και πιστεύω σε μια καλή χρονιά για τον Αντώνη. Να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ και να «χτίσει» μια καλή θέση στο ράνκινγκ. Δυστυχώς είναι δύσκολο να μετέχει σε δυνατά μίτινγκ στο εξωτερικό, αλλά θα το παλέψουμε», δηλώνει στο Stivostime ο Νίκος Στυλιανίδης, πατέρας και προπονητής του 24χρονου άλτη.

Ο αθλητής του ΑΣΣ Αλέξανδρου Μακεδονίας, στο μίτινγκ «Χειμωνίδεια» στη Θεσσαλονίκη πήδηξε 7,80μ. που είναι το ατομικό του ρεκόρ, ενώ στον κλειστό έχει 7,32μ. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, όπου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Την τρίτη θέση είχε πάρει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία