Ο Αντώνης Μέρλος συνεχίζει την προετοιμασία του και ο πρώτος στόχος είναι να κατεβεί σε αγώνες στον κλειστό με το βλέμμα προς την Πόλη!

Ο Έλληνας πρωταθλητής προπονείται στη Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Τσούγκο και ήδη έχουν προγραμματίσει μια σειρά αγώνων.

Ο πρωταθλητής του ύψους θα κάνει τους δύο πρώτους του αγώνες στην Τσεχία την επόμενη εβδομάδα. Αρχικά θ’ αγωνιστεί στις 25 Ιανουαρίου στο μίτινγκ του Μπρνο και στη συνέχεια στις 28 του ίδιου μήνα στο μίτινγκ του Κλάντνο.

«Βρίσκομαι οριακά στην πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Είμαστε μαζί κοντά 5-6 αθλητές και θα κριθούν όλα στους αγώνες. Εγώ θα κάνω την προσπάθειά μου. Αυτό που θέλω είναι να κάνω ένα ατομικό ρεκόρ και ας μην καταφέρω να προκριθώ στο Ευρωπαϊκό», δηλώνει στο Stivostime.

Ο 23χρονος έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 2,21μ. από πέρσι σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη και στο κλειστό Αμπελοκήπων. Στον ανοιχτό έχει 2,23μ. από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του 2018 στο Τάμπερε, όταν είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

«Μετά την Τσεχία θ’ αγωνιστώ στις 3 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ ύψους στην Καλλιθέα. Μετά υπάρχει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στην Τουρκία και φυσικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού 18-19 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ», κατέληξε ο άλτης του ΠΑΟΚ.