Δισκοβολία
Ένας ταλαντούχος αθλητής, ο Άγγελος Μοδιανάκης έκανε αλλαγή στην καριέρα του και άφησε την Κρήτη και ήρθε στην Αθήνα στον Ανέστη Καλτζίδη.

Ο Άγγελος Μοδιανάκης συνεχίζει στην Αθήνα με τον Ανέστη Καλτζίδη

Ο Άγγελος Μοδιανάκης έκανε τρία ατομικά ρεκόρ σε τρία διαφορετικά όργανα στη δισκοβολία τη φετινή σεζόν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένας ταλαντούχος αθλητής, ο Άγγελος Μοδιανάκης έκανε αλλαγή στην καριέρα του και άφησε την Κρήτη και ήρθε στην Αθήνα στον Ανέστη Καλτζίδη.

Ο νεαρός εντάχθηκε στο γκρουπ του προπονητή ρίψεων Ανέστη Καλτζίδη και προπονείται στο ΟΑΚΑ. Είναι στην ομάδα με τους Μιχάλη Καρτσίνη, Θεοφάνη Μαυροδόντη και Κώστα Μυλωνά.

Ο 18χρονος δισκοβόλος ήρθε από το Καστέλι για να προπονηθεί στην Αθήνα και παράλληλα να παρακολουθήσει το ΙΕΚ Ακμή και το τμήμα προπονητικής.

«Ο Άγγελος εντάχθηκε στο γκρουπ, έχει αφήσει υποσχέσεις στη δισκοβολία και έχει ρεκόρ 49,93μ. Ο στόχος μας του χρόνου είναι να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20», λέει στο Stivostime ο Ανέστης Καλτζίδης.

Ο  Άγγελος Μοδιανάκης έκανε τρία ατομικά ρεκόρ τη φετινή σεζόν. Έριξε με τον ανδρικό δίσκο 45,30μ. στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στο Ηράκλειο στις 30 Απριλίου, 49,93μ. (1,750κ.) στις 29 Μαΐου στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά και 54,35μ. (1,500κ.) στις 13 Απριλίου στο σχολικό πρωτάθλημα στο Βόλο, όπου ήταν 3ος. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες είχε πάρει την 5η θέση με 46,50μ. Ανήκει στον ΑΠΟ Καλαθενών «Η Θύελλα».

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία