Σφαιροβολία
Ο Θεοφάνης Μαυροδόντης είχε μια πολύ καλή φετινή σεζόν στη σφαίρα που κορυφώθηκε με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι.

Ο Θεοφάνης Μαυροδόντης ετοιμάζεται για κλειστό και με στόχο το καλοκαίρι το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Θεοφάνης Μαυροδόντης έχει ατομικό ρεκόρ με την ανδρική σφαίρα 15,67μ. και με την εφηβική σφαίρα (6κ.) 18,47μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Θεοφάνης Μαυροδόντης είχε μια πολύ καλή φετινή σεζόν στη σφαίρα που κορυφώθηκε με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, μοιράζοντας την προπόνησή του πότε στο ΟΑΚΑ και άλλοτε στα γήπεδα του Πανελληνίου και του Χολαργού.

«Με τον Θεοφάνη είχαμε θέση ως στόχο τη σεζόν που πέρασε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Είχαμε πει ότι θα το παλέψουμε και θεωρώ ότι το όριο βγήκε πιο εύκολα απ’ ότι περιμέναμε. Τώρα στο Κάλι, πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο λίγο η απειρία και αποσυντονιστήκαμε με αποτέλεσμα να μη βγει η επίδοση και τα μέτρα που θέλαμε στον τελικό», λέει στο Stivostime ο Ανέστης Καλτζίδης, προπονητής του νεαρού ρίπτη που είναι μαζί απ’ όταν ήταν παμπαίδας.

«Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία με μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Μέσα στα πλάνα είναι να μπει και στον κλειστό τη νέα χρονιά», καταλήγει ο Έλληνας προπονητής.

Ο σφαιροβόλος του ΓΑΣ Χολαργού πέτυχε μέσα στο 2022 ατομικό ρεκόρ με την ανδρική σφαίρα με 15,67μ. που είχε ρίξει στον Άγιο Κοσμά και 18,47μ. με την εφηβική σφαίρα (6κ.) στο Φεστιβάλ Ρίψεων στην Τρίπολη. Κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες και μετείχε στον προκριματικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι. Επίσης, στον κλειστό, όπου έχει ρεκόρ 16,82μ. (6κ.) και 14,48μ. με την ανδρική, ήταν 6ος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Βελιγράδι. Ο Θεοφάνης Μαυροδόντης τον Δεκέμβριο θα κλείσει τα 19 και του χρόνου δεν μπορεί να είναι στην κατηγορία Κ20 και θα είναι στην «κλειστή» κατηγορία Κ23. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 θα διεξαχθεί στο Εσπού.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία