Άλμα εις μήκος
Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν έχοντας βασικό στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος θέλει να… επιστρέψει με στόχο το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος έχει ατομικό ρεκόρ στο μήκος 7,50 μέτρα που πέτυχε πέρσι στον προκριματικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν έχοντας βασικό στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ο νεαρός άλτης ταλαιπωρήθηκε τη σεζόν που πέρασε από έναν τραυματισμό που δεν του επέστρεψε να βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε. Μάλιστα, προερχόταν από μια πολύ καλή χρονιά, το 2021, όπου έκανε ατομικό ρεκόρ με 7,50μ. Μια επίδοση που είχε σημειώσει στον προκριματικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στη Θεσσαλονίκη, σε μια διοργάνωση που στον τελικό με 7,31μ. πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Οι εμφανίσεις του έδωσαν το «εισιτήριο» συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 που είχε γίνει στο Ταλίν, όπου είχε περάσει στον τελικό και είχε καταλάβει την 11η θέση.

«Ο Ανδρέας θέλει να επανέλθει τη νέα σεζόν, έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Αν πάνε όλα καλά στο πρόγραμμά μας είναι ο κλειστός, σαν ένα πέρασμα για να δούμε που βρισκόμαστε από τις προπονήσεις. Ο μεγάλος στόχο είναι ο ανοιχτός και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Μπορεί το όριο, έχει 7,50μ. και αν πάνε όλα καλά θα κυνηγήσει κάτι καλό στο Εσπού», δηλώνει στο Stivostime η προπονήτριά του Δέσποινα Παπαβασιλάκη.

Ο 19χρονος, που θα είναι το 2023 πρώτη χρονιά στην κατηγορία Κ23, έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 7,22μ. Φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στη Θεσσαλονίκη ήταν 10ος στον τελικό και 4ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε γίνει στις Σέρρες.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία