Δημόσιοι Δρόμοι
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το στάδιο της Φιλοθέης θα γεμίσει δρομείς, όλων των ηλικιών, που θα τρέξουν τα 10.000μ. στα φετινά «Κυριακίδεια».

Ο αγώνας δρόμου «Κυριακίδεια 2022» επιστρέφει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης «Σ. Κυριακίδης».

Στα «Κυριακίδεια» η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα θα είναι μέσα στο Δημοτικό στάδιο Φιλοθέης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το στάδιο της Φιλοθέης θα γεμίσει δρομείς, όλων των ηλικιών, που θα τρέξουν τα 10.000μ. στα φετινά «Κυριακίδεια».

Ο αγώνας θα γίνει σε μία διαδρομή μέσα στη φύση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Μικροί, μεγάλοι και… μεγαλύτεροι φίλοι του στίβου και του τρεξίματος θα συγκεντρωθούν στη Φιλοθέη για το περίφημο 10άρι των Κυριακιδείων, για να δημιουργήσουν μαζί όμορφες, αθλητικές στιγμές.

Πέρσι η διοργάνωση είχε σημειώσει επιτυχία και είχε συγχαρεί τους νικητές και έκανε απονομές η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα θα είναι μέσα στο Δημοτικό στάδιο Φιλοθέης ενώ οι δρομείς θα τρέξουν τρεις γύρους σε διαδρομή 3.333χλμ (επισυνάπτεται χάρτης της διαδρομής). Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 10:45 το πρωί της Κυριακής, 23 Οκτωβρίου.

Στα Κυριακίδεια περιλαμβάνεται και αγώνας 1000μ σε δημόσιο δρόμο που αφορά σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως 17 ετών (γεννημένοι τι 2005 και μικρότεροι, -ες). Ο αγώνας των 1000μ ξεκινά στις 10:00 το πρωί.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και θα παραμείνουν ανοιχτές έως και τις 22 Οκτωβρίου. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ https://www.myrace.gr/event/4549/registrations.html .

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης και ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού διοργανώνουν τα «Κυριακίδεια» με συνδιοργανωτές τους Ο.Κ.Α.Π.Α. και ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ., υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία