Δρόμοι 3000μ. στιπλ
Η Ζωή Ανδρικοπούλου αποφάσισε να κάνει αλλαγή προπονητή και να συνεχίσει στο γκρουπ του Ναπολέων Κεφαλόπουλου και γυμνάζεται στον Άγιο Κοσμά.

Η Ζωή Ανδρικοπούλου συνεχίζει με τον Ναπολέων Κεφαλόπουλο, υπό την επίβλεψη και του Γιάννη Δαγκόγλου

Η Ζωή Ανδρικοπούλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα στιπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 10.34.96 που είναι το ατομικό της ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ζωή Ανδρικοπούλου αποφάσισε να κάνει αλλαγή προπονητή και να συνεχίσει στο γκρουπ του Ναπολέων Κεφαλόπουλου και γυμνάζεται στον Άγιο Κοσμά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έλυσε τη συνεργασία της με τον Τάκη Γερακό και αποφάσισε να την επιβλέπει ο Κεφαλόπουλος με τον Γιάννη Δαγκόγλου, αφού γυμνάζεται μαζί με την πρωταθλήτρια στα στιπλ, Ισαβέλλα Κοτσαχείλη. Η τελευταία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Πάτρα και έχει μετακομίσει στην Αθήνα. Έτσι, το δίδυμο γυμνάζεται στον Άγιο Κοσμά και θέλουν να αποτελέσουν τη δύναμη στα στιπλ στην Ελλάδα. Ήδη η Κοτσαχείλη μετράει τέσσερις συνεχόμενους πανελλήνιους τίτλους, ενώ και η Ανδρικοπούλου μπαίνει στα μετάλλια. «Ήθελα να κάνω μια αλλαγή. Αποφάσισα να συνεργαστώ με τον Ναπολέων Κεφαλόπουλο και θα μας συμβουλεύει και ο Γιάννης Δαγκόγλου που έχει την Ισαβέλλα Κοτσαχείλη. Θέλω να επικεντρωθώ στα στιπλ τη νέα σεζόν και θα κάνω και κάποιες κούρσες στα 5.000μ.», λέει στο Stivostime η αθλήτρια του Α.Ο. Μυκόνου.

Η Ζωή Ανδρικοπούλου ετοιμάζεται και για μια σειρά αγώνων αυτή την περίοδο. «Την Κυριακή θα τρέξω στον ημιμαραθώνιο στην Κρήτη, όπου έχω και το ρεκόρ διαδρομής. Στη συνέχεια είναι το κύπελλο ανωμάλου δρόμου που θέλω να βοηθήσω τον σύλλογό μου και θα τρέξω στα 5χλμ. στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας», κατέληξε η 26χρονη.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο, πίσω από την Κοτσαχείλη, με 10.34.96 που είναι ατομικό της ρεκόρ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία