Τόλης Λελεκίδης
Όλα ρευστά είναι στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου στον Άγιο Κοσμά, μετά την ενημέρωση ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να φύγουν σε 2 μήνες!

Χτύπησε καμπανάκι κινδύνου στον Άγιο Κοσμά!- Η αρχή γίνεται με τους εργαζόμενους

Θα φθάσει η εποχή που θα φύγει ο στίβος και οι ξενώνες από τον Άγιο Κοσμά και δεν θα έχει βρεθεί εναλλακτική λύση!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Όλα ρευστά είναι στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου στον Άγιο Κοσμά, μετά την ενημέρωση ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να φύγουν σε 2 μήνες!

Μπορεί ο στίβος να παραμένει και οι αθλητές που μένουν στους ξενώνες να… κοιμούνται ακόμη ήσυχοι, αλλά το μέλλον είναι αβέβαιο. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούν στο δρόμο! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από τη Διοίκηση πώς σε περίπου δύο μήνες πρέπει να φύγουν. Και αν συμβεί αυτό ποιος θα προσέχει, καθαρίζει και ασχολείται με τις ανάγκες του κέντρου; Ήδη αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση σε αθλητές, προπονητές κ.λπ.

Δυστυχώς όλα τα χρόνια που πέρασαν και ήταν γνωστό πως στην περιοχή θα γίνονταν έργα ανάπλασης, δεν έγινε τίποτα ούτε για κάποιο άλλο αθλητικό κέντρο στην περιοχή ή ξενώνες. Με τις υποσχέσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων που έπεσαν στο κενό, δεν το έχουν και πολλοί να κλείσουν το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά και να μείνουν οι αθλητές χωρίς στάδιο και ξενώνες εν μια νυκτί! Τρανό παράδειγμα οι δύο τελευταίες κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. που υποσχέθηκαν το άνοιγμα της Παιανίας και έρχεται άλλη μια σεζόν στον κλειστό που ο στίβος δεν θα έχει κλειστό στάδιο στην Αττική. Θα πρέπει πάλι να ζητήσει ο ΣΕΓΑΣ να του παραχωρηθεί για μερικές ημέρες μέσα στο χειμώνα μόνο το ΣΕΦ. Και αυτό για ένα διήμερο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και για μια ημερίδα. «Ορφανός» ο στίβος, του Μίλτου Τεντόγλου, της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, της Ελίνας Τζένγκο, της Κατερίνας Στεφανίδη και τόσων άλλων Ελλήνων πρωταθλητών.

Χωρίς σχέδιο και πάντα με «φλούδες» υποσχέσεις φθάσαμε στο σημείο ολόκληρη Αττική με τον μισό περίπου πληθυσμό της Ελλάδας να μην έχει ένα σταδιάκι για τον στίβο. Όπως γίνεται στο εξωτερικό. Ένα στάδιο, με προπονητήριο και ξενώνες για τον στίβο που έχει βγάλει και βγάζει τόσους πρωταθλητές. Θα υπάρξει αλήθεια ποτέ ένας πολιτικός στη σύγχρονη εποχή που να πει μέχρι εδώ ήταν. Έργα και όχι λόγια.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία