Άλμα επί κοντώ
Νικόλ Κυριακοπούλου: Στην Ουγγαρία για χειμερινή προετοιμασία

Νικόλ Κυριακοπούλου: Στην Ουγγαρία για χειμερινή προετοιμασία

Στόχος της είναι να μπει όσο το δυνατόν συντομότερα στην αγωνιστική δράση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Νικόλ Κυριακοπούλου: Σε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο θα βρεθεί για την προετοιμασία της ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου βρεθεί στο αθλητικό κέντρο της πόλης Nyiregyhaza που βρίσκεται κοντά στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας από τις 3 έως τις 21 Δεκεμβρίου προκειμένου να συνεχίσει τις προπονήσεις ενόψει των διοργανώσεων του χειμώνα αλλά και του ερχόμενου καλοκαιριού.

Η αθλήτρια που προπονείται με τον Φώτη Στεφανή θα μεταβεί στην Ουγγαρία μαζί με το υπόλοιπο τιμ του έμπειρου προπονητή της και στόχος της είναι να μπει όσο το δυνατόν συντομότερα στην αγωνιστική δράση.

Για το λόγο αυτό σκοπεύει να ξεκινήσει αγώνες ακόμη και μέσα στον Δεκέμβριο προκειμένου να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση όσο πιο σύντομα. Οι αγώνες στόχοι για την Κυριακοπούλου είναι αρχικά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη (1-3/3) και εν συνεχεία, στον ανοιχτό στίβο, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης (7-12/6) και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι (1-11/8).

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος