Άλματα
Δημήτρης Τσιάμης: Δεν ασχολούμαι με την ηλικία

Δημήτρης Τσιάμης: Δεν ασχολούμαι με την ηλικία

«Δε νιώθω φθορά. Όταν είμαι σε περίοδο προετοιμασίας μπορεί να αισθάνομαι λίγη περισσότερη κούραση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δημήτρης Τσιάμης: Δεν ασχολούμαι με την ηλικία, δήλωσε στο segas.gr ο Έλληνας πρωταθλητής, που ετοιμάζεται για τις διοργανώσεις του 2024 όπου θα διεκδικήσει την έβδομη συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού (Ρώμη) και την τρίτη σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Παρίσι).

Ο κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στο τριπλούν με 17,55 μ. συνεχίζει την προετοιμασία του έχοντας περισσότερο στο μυαλό του την περίοδο του ανοιχτού στίβου.

«Αν πας καλά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είσαι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι εφικτό. Δεν θα πάω μόνο για την συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», τόνισε ο άλτης που προπονείται με τον Παναγιώτη Μαρκιανίδη.

Ο Τσιάμης στις 12 Ιανουαρίου θα γίνει 42 ετών, όμως, για τον ίδιο η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

«Δεν ασχολούμαι με την ηλικία», απαντά ο ίδιος.

Όσο για το εάν έχει σκεφτεί πότε θα βάλει τέλος στην πολύχρονη αθλητικού καριέρα, η απάντηση του δείχνει και το πόσο τον γεμίζει αυτό που κάνει:

«Δε νιώθω φθορά. Όταν είμαι σε περίοδο προετοιμασίας μπορεί να αισθάνομαι λίγη περισσότερη κούραση. Από την άλλη και να σταματήσω τώρα δεν έχω θέμα. Είμαι γεμάτος! Η συνήθεια είναι που θα μου λείψει. Όσο είμαι καλά, όμως, και αντέχουν τα πόδια μου θα το κάνω. Αν δω ότι φτάνω με το ζόρι τα 16 μέτρα και δε νιώθω καλά το σώμα μου τότε, ναι, δεν θα υπάρχει λόγος να συνεχίσω».

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος