Άλμα επί κοντώ
Εμμανουήλ Καραλής: Η Πολωνία το «σπίτι» του από τον επόμενο μήνα

Εμμανουήλ Καραλής: Η Πολωνία το «σπίτι» του από τον επόμενο μήνα

Θα κάνει κοινή προετοιμασία με το γκρουπ του Πιοτρ Λίσεκ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Εμμανουήλ Καραλής: Η Πολωνία το «σπίτι» του από τον επόμενο μήνα, μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του σε Τουρκία και Κύπρο μαζί με το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζεται να επικεντρωθεί στο κομμάτι των αλμάτων και στις αρχές του επόμενου μήνα θα αναχωρήσει για την Πολωνία, προκειμένου να κάνει κοινή προετοιμασία με το γκρουπ του Πιοτρ Λίσεκ.

Ο Έλληνας αθλητής θα επιστρέψει από τη Σπάλα στις 22 Δεκεμβρίου και θα βρεθεί και πάλι στην Πολωνία στις 3 Ιανουαρίου για 20 επιπλέον ημέρες. Ο αθλητής έχει ήδη κάνει και έναν πρώτο προγραμματισμό για τους αγώνες του χειμώνα, οι οποίοι ωστόσο θα οριστικοποιηθούν το επόμενο διάστημα, αναφέρει το segas.gr.

Ο άλτης του επί κοντώ συνεπής με τις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη θα κληθεί να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών σε τρεις σπουδαίες διοργανώσεις. Σε ένα σφιχτό και απαιτητικό πρόγραμμα, που επιβάλει όχι μόνο αγωνιστική ετοιμότητα, αλλά μεγάλη προσήλωση στο στόχο.

Εμμανουήλ Καραλής: Η Πολωνία το «σπίτι» του από τον επόμενο μήνα

Ο 24χρονος είναι ένας από τους λίγους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που το 2024 θα επιδιώξει τη διάκριση σε τρεις σπουδαίες διοργανώσεις. Η αρχή για τον έμπειρο άλτη θα γίνει τον χειμώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, σε μια διοργάνωση όπου το 2018 κατέλαβε την 5η θέση. Η συνέχεια για τον άλτη του Χάρη Καραλή θα δοθεί στη Ρώμη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, ενώ απώτερος στόχος του είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού.

Ο Καραλής είναι μόλις ένας από τους τρεις Έλληνες (Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη οι άλλοι δύο) αθλητές του στίβου που έχουν το όριο για το κορυφαίο γεγονός του πλανήτη κι ένας από εκείνους που θα επιδιώξει ένα καλό πλασάρισμα στον τελικό του αγωνίσματος. Ο Καραλής πριν δυόμιση χρόνια ήταν τέταρτος στη διοργάνωση του Τόκιο με άλμα στα 5,80 μέτρα.

Ο «ασημένιος» τον περασμένο χειμώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 5,82 μ. από τον περασμένο Αύγουστο στο μίτινγκ του Γιόγκριμ, ενώ πέρυσι στο ΣΕΦ ξεπέρασε τα 5,86 μ. και πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος