Δρόμοι με εμπόδια 100μ.
Η Νεφέλη Ράμμου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της που την πήγε στην Ολλανδία.

Νέα ζωή για την Νεφέλη Ράμμου στην Ολλανδία

Η Νεφέλη Ράμμου ταλαιπωρήθηκε από τον «αχίλλειό» της τη φετινή σεζόν και έκανε έναν μόνο αγώνα στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Νεφέλη Ράμμου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της που την πήγε στην Ολλανδία.

Η νεαρή εμποδίστρια μένει το μεγαλύτερο διάστημα στην Ουτρέχτη και παράλληλα επιστρέφει στο νησί της, τη Ρόδο, ενώ έχει και τη σχολή της την ΑΣΟΕΕ στην Αθήνα. «Ταλαιπωρήθηκα φέτος από τον αχίλλειό μου. Πήγα για διακοπές στην Ολλανδία και αποφάσισα να μείνω στην Ουτρέχτη. Μου αρέσει εδώ. Αποφάσισα να ξεκουραστώ από τις προπονήσεις και να επικεντρωθώ στο διάβασμα για το πτυχίο μου στις Οικονομικές Επιστήμες. Σε λίγες μέρες επιστρέφω στην Ελλάδα και μετά θα φύγω πάλι για την Ολλανδία. Περνάω καλά και θέλω να ηρεμήσω. Πάντως, δεν θέλω να αφήσω τον στίβο και θέλω να βρω έναν σύλλογο στην Ολλανδία», λέει στο Stivostime η Ροδίτισσα αθλήτρια.

Η 24χρονη τη σεζόν που πέρασε προπονούνταν στην Αθήνα στο γκρουπ του Γιώργου Οικονομίδη. Έκανε μόλις έναν αγώνα, στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά, όπου ήταν 4η στα 100μ. εμπόδια σε 14.56. Το ατομικό της ρεκόρ είναι 14.11 από το 2018 στα Χανιά και στα 60μ. εμπόδια 8.76 από το 2017 στο ΣΕΦ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία