Γενικά
Αθλητές και προπονητές μέχρι τώρα έχουν να λένε μόνο καλά για τον Γιώργο Οικονομίδη. Τις ενέργειες που έχει κάνει στο κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Ζεστός ο Γιώργος Οικονομίδης στον Άγιο Κοσμά!

Ο Γιώργος Οικονομίδης ανέλαβε επίσημα υπεύθυνος στον κέντρου του Αγίου Κοσμά στις 13 Ιανουαρίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αθλητές και προπονητές μέχρι τώρα έχουν να λένε μόνο καλά για τον Γιώργο Οικονομίδη. Τις ενέργειες που έχει κάνει στο κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Δεν είναι πολύς καιρός που έχει αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του ως υπεύθυνος του προπονητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά. Έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες και έχει βοηθήσει πολύ τους αθλητές και προπονητές που γυμνάζονται καθημερινά στο κλειστό. Το feedback από αθλητές και προπονητές είναι μόνο θετικό για τον παλιό πρωταθλητή και προπονητή σήμερα.

Μάλιστα, σε δύσκολες συνθήκες έκανε ότι μπορούσε για να εξασφαλίσει τις συνθήκες προπόνησης των αθλητών. Έχει πάρει ζεστά το ρόλο του και δικαιώνει ως τώρα την επιλογή της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ.

Είναι σημαντικό ότι είναι παλιός αθλητής και προπονητής και γνωρίζει τις ανάγκες. Έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα πρέπει να συνεχίσει σε αυτή την κατεύθυνση.

Ν’ αναφέρουμε ότι επίσημα ο ΣΕΓΑΣ είχε ανακοινώσει τους υπεύθυνους των κέντρων στις 13 Ιανουαρίου. Στον Άγιο Κοσμά, όπως προαναφέραμε είναι ο Γιώργος Οικονομίδης, στο ΟΑΚΑ ο Σπύρος Βασδέκης και στο Καυταντζόγλειο στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Συρόπουλος.

Παράλληλα ο Γιώργος Οικονομίδης γυμνάζει και μια ομάδα αθλητών. Η Κατερίνα Λαφτσή και η Νεφέλη Ράμμου προετοιμάζονται με στόχο να μπουν σε αγώνες το καλοκαίρι στον ανοιχτό.

Στον κλειστό θα δούμε τον Γιάννη Ρούσση στα 60μ. και 200μ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία