Σφαιροβολία
Μουζενίδης - Λατιφλάρι: Κυριακή στο Λαύριο

Μουζενίδης – Λατιφλάρι: Κυριακή στο Λαύριο

Κορυφαία ονόματα της σφαιροβολίας θα πάρουν μέρος στο Street event «The Hero»

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κορυφαία ονόματα της σφαιροβολίας θα πάρουν μέρος στο Street event «The Hero» , που θα γίνει την Κυριακή (2/4) στην Πλατεία Ηρώων στο Λαύριο.

Τον αγώνα διοργανώνει το Φεστιβάλ «Μεσόγεια» με τον Δήμο Λαυρεωτικής την Περιφέρεια Αττικής, τους τοπικούς αθλητικούς ομίλους της περιοχής Α.Π.Σ Παλλερευωρικής και Γ.Σ Κερατέας.

Οι κορυφαίοι Έλληνες σφαιροβόλοι θα δώσουν το παρών στη διοργάνωση και θα απολαύσουν τη συμμετοχή σε μια νέα διοργάνωση. Ο Τάσος Λατιφλάρι και ο Οδυσσέας Μουζενίδης αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο στους Άντρες. Οι δύο αθλητές του Γιώργου Μποτσκαριώβ συμμετείχαν στους αγώνες κλειστού, ενώ πήραν μέρος και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία. Ξεχωρίσουν ακόμη οι νεότεροι Αννίβας Οικονόμου και Θεοχάρης Μαυροδόντης.

Στις γυναίκες μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν οι Μαρία Μαγκούλια και Αναστασία Ντραγκομίροβα, καθώς και οι Μαρία Ανδρεάδη και Μαρία Σουγλάκου, που το χειμώνα πέτυχαν τα όρια για το Ευρωπαϊκό Κ23.

Ο αγώνας έχει ενταχθεί στο παγκόσμιο καλεντάρι και οι επιδόσεις ισχύουν και σε περίπτωση επίτευξης ορίων.

Το πρόγραμμα
10.45 Σφαιροβολία Ανδρών Κ20
11.45 Σφαιροβολία Ανδρών Ανδρών/Ανδρών Κ23
13.15 Σφαιροβολία Γυναικών/ Γυναικών Κ23
14.15 Σφαιροβολία Γυναικών Κ20

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Παυλίδης: Νέο ατομικό ρεκόρ για τον Δημήτρη Παυλίδη με 59,73 μέτρα

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος