Δισκοβολία
Δημήτρης Παυλίδης: Νέο ατομικό ρεκόρ για τον Δημήτρη Παυλίδη με 59,73 μέτρα

Δημήτρης Παυλίδης: Νέο ατομικό ρεκόρ για τον Δημήτρη Παυλίδη με 59,73 μέτρα

Βελτιώνει το 58,63 μ. της περασμένης εβδομάδας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δημήτρης Παυλίδης: Ο νεαρός αθλητής ήταν νικητής στη δισκοβολία σε αγώνες στο Τέξας με 59,73 μ. από την πρώτη του προσπάθεια.

Πρόκειται για νέο ατομικό του ρεκόρ, καθώς βελτιώνει το 58,63 μ. της περασμένης εβδομάδας και παράλληλα δείχνει πως πολύ σύντομα στη σεζόν θα μπορέσει να γίνει αθλητής των 60 μέτρων.

Ο Δημήτρης Παυλίδης είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 57,04 μ., 57,50 μ., 56,93 μ. και 58,40 μ. σε έναν ιδιαίτερα σταθερό για εκείνον αγώνα. Ο αθλητής του Πανεπιστημίου του Κάνσας δείχνει να έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις απαιτήσεις της Κολεγιακής ζωής και αυτό του επιτρέπει να διεκδικήσει πλέον και τα ανάλογα καλά αποτελέσματα. Το 59,73 μ. είναι η 12η επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας.

Ο αθλητής το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στη Φινλανδία. Ο Παυλίδης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 8 Απρίλιου στη Λουιζιάνα.

Διαβάστε επίσης:

Γυμνάζομαι με τους καλύτερους: Ξεκινάει το πρόγραμμα προπονητικών συγκεντρώσεων

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος