Επικαιρότητα
Ατομικό ρεκόρ η Ρέτσα και καλές επιδόσεις από Δεληγιάννη και Πολυχρονίου

Ατομικό ρεκόρ η Ρέτσα και καλές επιδόσεις από Δεληγιάννη και Πολυχρονίου

Η Έλλη Δεληγιάννη αγωνίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στους αγώνες του Πανεπιστημίου της στο Στάνφορντ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η αγωνιστική δράση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να έχουν σε πολλές περιπτώσεις πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Έλλη Δεληγιάννη αγωνίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στους αγώνες του Πανεπιστημίου της στο Στάνφορντ και κατέλαβε την 11η θέση στα 1.500 μ. με 4.21.74. Η 21χρονη στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να κυνηγήσει την πρόκριση και στο βασικό της αγώνισμα τα 800 μέτρα.

Ατομικό ρεκόρ η Ρέτσα και καλές επιδόσεις από Δεληγιάννη και Πολυχρονίου

Στη διοργάνωση Florida Relays o Νικόλας Πολυχρονίου κατέλαβε την τέταρτη θέση στη σφυροβολία με 67,16 μ., μία εβδομάδα από το 68,45 μ., που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Τις καλές εμφανίσεις στη σεζόν συνέχισε η Αναστασία Ρέτσα, που ήταν δεύτερη στο επί κοντώ στην ίδια διοργάνωση με άλμα στα 4,18 μέτρα. Η αθλήτρια που ανήκει στην κατηγορία Κ23 κι έχει ήδη πετύχει το όριο για τη διοργάνωση της Φινλανδίας, πέτυχε απόλυτο ατομικό ρεκόρ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος