Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Δήμητρα Γναφάκη έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας και ο μεγάλος της φετινός στόχος είναι να βελτιωθεί στα 400μ. εμπόδια.

Μίνι προετοιμασία στη Βουλγαρία η Δήμητρα Γναφάκη που το σκέφτεται για κλειστό

Η Δήμητρα Γναφάκη με τον προπονητή της Μιχάλη Μανουσάκη θα αποφασίσουν τελευταία στιγμή αν θα μπουν σε αγώνες στον κλειστό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δήμητρα Γναφάκη έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας και ο μεγάλος της φετινός στόχος είναι να βελτιωθεί στα 400μ. εμπόδια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε μια μίνι προετοιμασία στη Σόφια για να αλλάξει περιβάλλον προπόνησης. «Ήρθα Βουλγαρία γιατί λίγο ο καιρός στα Χανιά μας τα χάλασε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις όπως θα θέλαμε. Άλλαζαν οι καιρικές συνθήκες συνεχώς», λέει η αθλήτρια του Μιχάλη Μανουσάκη στο Stivostime.

Η Δήμητρα Γναφάκη στην Asics Arena στη Σόφια.

Η αθλήτρια από τα Χανιά, που πήρε μεταγραφή για τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό, έχει βασικό στόχο τον ανοιχτό και στο «καλό» της αγώνισμα τα 400μ. εμπόδια. Δεν αποκλείει όμως να κάνει ένα πέρασμα και στον κλειστό. Ο λόγος που δεν έχει αποφασίσει είναι και ένας τραυματισμός που είχε το προηγούμενο διάστημα. «Θα το δούμε με τον προπονητή μου μέχρι τελευταία στιγμή. Δεν είναι στα πλάνα μας ο κλειστός. Ειδικά μετά από μια ενόχληση που είχαν τον περασμένο Ιανουάριο στο δικέφαλο. Συγκεκριμένα από το ισχιακό μου και πήγε συντηρητικά για δύο με τρεις εβδομάδες. Αν αλλάξει κάτι, θα το δούμε όμως για τον κλειστό. Το σίγουρο είναι ότι επικεντρώνομαι για τον ανοιχτό και είναι πολύ σημαντική χρονιά για μένα στα 400μ. εμπόδια», κατέληξε η Δήμητρα Γναφάκη.

Πέρσι είχε μια πολύ καλή σεζόν. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια. Αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Κλουζ Ναπόκα, όπου πήρε την 3η θέση με 57.06. Εν συνεχεία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες στο Σμεντέρεβο με 57.00 που είναι και το ατομικό της ρεκόρ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία