Γενικά
Με υποψηφιότητα Δημάκου οι εκλογές της ΕΑ

Με υποψηφιότητα Δημάκου οι εκλογές της ΕΑ

Ο ΣΕΓΑΣ επέλεξε να προτείνει ως υποψήφιο αντιπρόεδρο τον Λάμπρο Παπακώστα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με υποψηφιότητα Δημάκου οι εκλογές της ΕΑ το ερχόμενο Σάββατο (22/4).

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδία Στίβου έχει ξεκινήσει και η χώρα μας είναι έτοιμη να ανανεώσει τη θητεία της στο συμβούλιο της ΕΑ, μέσω του Παναγιώτη Δημάκου.

Ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ μετρά ήδη δύο επιτυχημένες θητείες στο συμβούλιο της ΕΑ και το Σάββατο 22 του μηνός διεκδικεί για τρίτη φορά θέση στο σώμα.

Ο κ. Δημάκος δεν αποτελεί απλώς μέλος του συμβουλίου της ΕΑ, αλλά κατέχει τη θέση του προέδρου στην Επιτροπή Δρόμου και Βουνού της ΕΑ και έχει σημαντική παρουσία στη λήψη αποφάσεων και στις δράσεις που γίνονται στο δρομικό κίνημα.

Ο Παναγιώτης Δημάκος θα ταξιδέψει στη Σερβία με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, που θα ψηφίσει εκ μέρους της Ομοσπονδίας μας στις εκλογές της ΕΑ. Η υποψηφιότητα Δημάκου στηρίζεται ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ.

Με υποψηφιότητα Δημάκου οι εκλογές της ΕΑ

Υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου στις εκλογές της ΕΑ είναι ο νυν πρόεδρος Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ και ο αντιπρόεδρος, Λίμπορ Βαρχάνικ.

Παράλληλα με τις εκλογές της Ευρωπαϊκής θα γίνουν κι εκείνες της Βαλκανικής Ένωσης.

Ο ΣΕΓΑΣ έχει ισχυρή θέση στην ΑBAF εδώ και δεκαετίες και θα συνεχίσει να έχει, αφού αναμένεται να έχει στο συμβούλιο δύο μέλη. Ο ΣΕΓΑΣ επέλεξε να προτείνει ως υποψήφιο αντιπρόεδρο τον Λάμπρο Παπακώστα ενώ μέλος του συμβουλίου θα παραμείνει ο Παναγιώτης Δημάκος, ως εκλεγμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο Λάμπρος Παπακώστας είναι ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο ύψος και ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές με διακρίσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Ο Παναγιώτης Δημάκος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, κάτοχος PhD, εδώ και πολλά χρόνια μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, καθώς κι επί σειρά ετών αντιδήμαρχος στην Καλλιθέα.

Διαβάστε επίσης:

Το 16χρονο κορίτσι θαύμα κατέρριψε το ρεκόρ των 100 μέτρων με εμπόδια Κ18

Δημήτρης Παυλίδης: Περίμενα πως θα ρίξω πάνω από τα 60,00 μέτρα

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος