Δισκοβολία
Δημήτρης Παυλίδης: Περίμενα πως θα ρίξω πάνω από τα 60,00 μέτρα

Δημήτρης Παυλίδης: Περίμενα πως θα ρίξω πάνω από τα 60,00 μέτρα

Στην Ελλάδα γυμνάζεται στο Κιλκίς με τον πατέρα του Αλέξανδρο Παυλίδη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

«Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας που τον ευχαριστήθηκα πάρα πολύ ρίχνοντας μαζί με τους συναθλητές μου. Γενικά περίμενα να ρίξω πάνω από 60 μέτρα γιατί και στις προπονήσεις μου τα έριχνα αλλά το 64.90 δεν το περίμενα η αλήθεια είναι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και για την ώρα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», είπε αρχικά ο αθλητής που στην Ελλάδα γυμνάζεται στο Κιλκίς με τον πατέρα του Αλέξανδρο Παυλίδη.

«Αρχικά αυτή την χρόνια άλλαξα προπονητή εδώ στην Αμερική, επειδή ο προηγούμενος που είχα έφυγε. Στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτικός με τον καινούργιο προπονητή, αλλά δεν άργησα να αλλάξω γνώμη και να τον εμπιστευτώ και να δουλέψουμε σκληρά μαζί . Όποτε πιστεύω η αλλαγή αυτή σίγουρα έπαιξε ρόλο στο να έρθουν τα θετικά φετινά αποτελέσματα», σημείωσε.

«Στο Ευρωπαϊκό όπως πάντα θα κυνηγήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Κι αν έρθει και η πρόκριση για το Παγκόσμιο θα είναι καλοδεχούμενη”, κατέληξε.

Ο νέος προπονητής του Παυλίδη είναι ο Doug Reynolds.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος