Κλειστός Στίβος
Την προσεχή Τρίτη 28 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της Εθνικής ομάδας για την Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Με αρχηγό τον Γιάννη Λιούμπα και 8 προπονητές η Εθνική ομάδα στην Πόλη

Συνοδοί- προπονητές της Εθνικής ομάδας θα είναι οι Παρχαρίδου, Αλεξοπούλου, Βασιλικός, Μαρκιανίδης, Κρίερ, Στεφανή, Καραλής και Βογιατζάκης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την προσεχή Τρίτη 28 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της Εθνικής ομάδας για την Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στην αποστολή, όπως ανακοινώθηκε και από τον ΣΕΓΑΣ, θα είναι 19 αθλητές, από τους οποίους 10 γυναίκες και 9 άνδρες.

Αρχηγός της αποστολής στη διοργάνωση θα είναι ο ταμίας της Ομοσπονδίας, Γιάννης Λιούμπας, το οποίον θα συνοδεύει ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime οι συνοδοί προπονητές θα είναι εννέα, ενώ δύο συντονιστές προπονητές και ομοσπονδιακοί, έκλεισαν με ξένες αποστολές, καθώς συνεργάστηκαν με τις ομοσπονδίες, αφού γυμνάζουν πρωταθλητές. Έτσι, ο Γιώργος Πομάσκι, προπονητής φυσικά του ολυμπιονίκη και πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου, θα είναι διαπιστευμένος από τη βουλγαρική ομοσπονδία. Γυμνάζει στην Αθήνα τον πρωταθλητή του ύψους Τίχομιρ Ιβάνοφ. Επίσης, η γειτονική χώρα μετέχει με πέντε αθλητές, όλοι στα άλματα που είναι και σπεσιαλίστας ο Έλληνας τεχνικός.

Με το Μαυροβούνιο θα είναι διαπιστευμένη η Ιωάννα Σιώμου, που προπονεί στην Αθήνα την «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρσι στο Μόναχο στο ύψος, Μαρία Βούκοβιτς. Η συντονίστρια των ταχυτήτων και εμποδίων, θα παρακολουθήσει και την αθλήτριά της στην Πόλη, την Ελισάβετ Πεσιρίδου που μετέχει στα 60μ. εμπόδια.

Έτσι, υπήρξε η δυνατότητα να «ανοίξει» η ομάδα και να ταξιδέψουν στην Τουρκία οκτώ συνοδοί- προπονητές. Θα είναι η Πίτσα Παρχαρίδου στις αποστάσεις, που γυμνάζει και τον πρωταθλητή στα 800μ. Χρήστο Κοτίτσα, ο Χάρης Καραλής, πατέρας και προπονητής στο επί κοντώ του Εμμανουήλ Καραλή, ο Παναγιώτης Μαρκιανίδης στο τριπλούν, που γυμνάζει τον Δημήτρη Τσιάμη και ο Δημήτρης Βασιλικός που προπονεί τους Ανδρέα Πανταζή και Νίκο Ανδρικόπουλο, ο Κώστας Βογιατζάκης που προπονεί την Ραφαέλα Σπανουδάκη και θα έχει και την Κύπρια πρωταθλήτρια Ολίβια Φωτοπούλου, η Κατερίνα Αλεξοπούλου, προπονήτρια της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου, ο Μίτσελ Κρίερ της Κατερίνας Στεφανίδη και ο Φώτης Στεφανή της Νικόλ Κυριακοπούλου. Την ομάδα θα συνοδεύουν και δύο φυσικοθεραπευτές.

Φωτογραφία: Stivostime/Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία