Άλμα επί κοντώ
Ο Μπεν Μπρούντερς πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία με τον προπονητή του και να γυμνάζεται με τους γονείς του Μόντο Ντουπλάντις.

Μαζί με τον Μόντο Ντουπλάντις, με τους γονείς του Σουηδού γυμνάζεται ο Μπεν Μπρούντερς

Ο Μπεν Μπρούντερς πήδηξε φέτος 5,85μ. στο επί κοντώ και έσπασε το ρεκόρ Βελγίου. Ήταν 11ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έμεινε εκτός τελικού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μπεν Μπρούντερς πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία με τον προπονητή του και να γυμνάζεται με τους γονείς του Μόντο Ντουπλάντις.

Ο Βέλγος πρωταθλητής έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με τους προπονητές Γκρεγκ και Έλενα Ντουπλάντις, που γυμνάζουν τον γιο τους, ολυμπιονίκη και παγκόσμιο ρέκορντμαν.

Ο Μπεν Μπρούντερς έλυσε τη συνεργασία μα τον προπονητή του Στέφεν Τέλμαν μετά από 15 χρόνια. «Νομίζω ότι ο Στέφεν είναι ο καλύτερος προπονητής στο Βέλγιο και είμαι πολύ ευγνώμων για τα 15 χρόνια που ξοδέψαμε μαζί. Αλλά τώρα κοιτάζω λίγο παραπέρα. Να προκαλέσω τον εαυτό μου και να συνεχίσω να έχω κίνητρο, να έρθω να δ πώς άλλοι άνθρωποι μπορούν να με βοηθήσουν να βελτιωθώ. Τώρα πάει καλά με τους γονείς του Μόντο και αρχίσαμε τη συνεργασία μας…», δήλωσε σε βελγικά ΜΜΕ ο 27χρονος άλτης.

Ο Μπρούντερς, που ζει στο Λουβέν είναι αποφασισμένος να ταξιδεύει συχνά στη Λουϊζιάνα, όπου είναι η οικογένεια Ντουπλάντις. «Θα πάω εκεί για πρώτη φορά από 4 ως 27 Νοεμβρίου. Θα δούμε πώς θα πάει», είπε ο κορυφαίος επικοντιστής.

Φέτος με 5,85μ. βελτίωσε το ρεκόρ Βελγίου στο μίτινγκ του Μέρτσινγκ. Μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν όπου πέρασε στον τελικό και κατέλαβε την 11η θέση. Από την άλλη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία