Δημόσιοι Δρόμοι
Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες που γέννησε και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και η Γιώτα Βλαχάκη έχει ξεκινήσει ήδη το τρέξιμο.

Η Γιώτα Βλαχάκη, μετά τη γέννηση του παιδιού της, ανυπομονεί να επιστρέψει

Η Γιώτα Βλαχάκη είχε αγωνιστεί τελευταία φορά το 2016 στο μαραθώνιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες που γέννησε και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και η Γιώτα Βλαχάκη έχει ξεκινήσει ήδη το τρέξιμο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφερε στον κόσμο στις 2 Οκτωβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζύγιζε 3κ. Μαζί με τις ευχές το Stivostime μίλησε με την παλιά πρωταθλήτρια των δρόμων. «Ήταν επίπονη γέννα, αλλά όλα πήγαν καλά και είμαι ευτυχισμένη. Τώρα όποτε μπορώ πηγαίνω για τρέξιμο. Είμαι αποφασισμένη να επιστρέψω στη δράση και είναι το μόνο που σκέφτομαι. Φυσικά σε αυτό έχω την στήριξη των γονιών μου του συζύγου μου Βαγγέλη».

Η 31χρονη αγωνίστηκε τελευταία φορά το 2016. Αντιμετώπισε έναν τραυματισμό και μάλιστα, αγωνίστηκε στο μαραθώνιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Μετά από μεγάλη προσπάθεια τερμάτισε σε 2:59.12 και είχε λιποθυμήσει. Οι γιατροί της συνέστησαν στη συνέχεια να κυκλοφορεί με πατερίτσες, καθώς είχε κάταγμα. Εκείνη τη χρονιά είχε κάνει νωρίτερα τον Απρίλιο εξαιρετική εμφάνιση στο μαραθώνιο του Ένσεντε, όπου είχε τερματίσει 7η σε 2:43.00, που είναι και το ατομικό της ρεκόρ. Στην καριέρα της έχει πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα στις μεγάλες αποστάσεις και διακρίσεις στον ημιμαραθώνιο και τα 10χλμ. που γίνονται παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία