Δρόμοι μεγάλων αποστάσεων 5.000μ.
Η Κοστάνζε Κλοστερχάλφεν προετοιμάστηκε στην Κένυα και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στον ημιμαραθώνιο την προσεχή Κυριακή στη Βαλένθια.

Η Κοστάνζε Κλοστερχάλφεν προετοιμάζεται στην Κένυα για το ντεμπούτο της στον ημιμαραθώνιο

Η Κοστάνζε Κλοστερχάλφεν είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 5.000μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κοστάνζε Κλοστερχάλφεν προετοιμάστηκε στην Κένυα και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στον ημιμαραθώνιο την προσεχή Κυριακή στη Βαλένθια.

Η Γερμανίδα, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 5.000μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, βρίσκεται στον τελικό στάδιο προπονήσεών της στην αφρικανική χώρα και στο υψόμετρο. Τώρα θα επιστρέψει και θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να τρέξει στον ημιμαραθώνιο στη Βαλένθια. «Είναι καλός αγωνιστικός χώρος και γρήγορη πίστα», είπε στο «Sport1» η 25χρονη για τη διαδρομή στη Βαλένθια. Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της δήλωσε: «Η προετοιμασία στην Κένυα πηγαίνει καλά, αλλά ήταν και μια αλλαγή. «Ήξερα ότι η Κένυα θα ήταν μια πρόκληση. Αλλά δεν ήξερα τι να περιμένω. Για μένα υπάρχει η πρόκληση της εκτεταμένης προπόνησης στον ημιμαραθώνιο. Αλλά μέχρι στιγμής λειτουργεί και νομίζω ότι το νέο ερέθισμα είναι καλό για μένα», κατέληξε η αθλήτρια της Μπάγερ Λεβερκούζεν που η μεγαλύτερη απόσταση που έχει τρέξει είναι τα 10χλμ. Έχει ατομικό ρεκόρ στο δεκάρι 32.24 από το 2016, ενώ στα 5.000μ. έχει 14.26.76 και στα 10.000μ. 31.01.71 που είναι ρεκόρ Γερμανίας.

Φωτογραφία: European Athletics

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία