Άλμα επί κοντώ
Ο Πέτρος Χατζίου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, καθώς στα πλάνα του τη νέα σεζόν είναι ο κλειστός και ένα ατομικό ρεκόρ.

Ο Πέτρος Χατζίου θα μπει από τον κλειστό με στόχο να βελτιώσει το ρεκόρ του

Ο Πέτρος Χατζίου έχει ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ 5,55μ. και φέτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και το ασημένιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Πέτρος Χατζίου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, καθώς στα πλάνα του τη νέα σεζόν είναι ο κλειστός και ένα ατομικό ρεκόρ.

Ο Έλληνας αθλητής γυμνάζεται στον Άγιο Κοσμά με τον Μανώλη Καραγιάννη. «Η προετοιμασία ως τώρα πάει καλά. Στους στόχους μας για τη νέα χρονιά είναι ο κλειστός και να βελτιωθεί ο Πέτρος. Αυτό που χρειάζεται είναι αγώνες στο εξωτερικό, όμως δεν έχει μάνατζερ και το κλείσιμο μίτινγκ εκτός Ελλάδας είναι δύσκολο. Για παράδειγμα για το 2023 στον κλειστό μπορεί να ελπίζει για το ράνκινγκ μόνο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού. Όπως και να’ χει σε ανοιχτό και κλειστό ο στόχος είναι να βελτιώσει τις ατομικές του επιδόσεις», λέει στο Stivostime ο Έλληνας προπονητής, που έχει στο γκρουπ του την πρωταθλήτρια Ελένη Πόλακ και την Μυρτώ Κασσωτάκη, αλλά και την Μιλένα Ποστίκα που έχει ρίξει το βάρος στο διάβασμα αυτή την εποχή.

Ο Πέτρος Χατζίου, που ανήκει στον Ολυμπιακό, έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 5,55μ., από πέρσι στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Στον κλειστό έχει 5,45μ. και αυτό πέρσι στο ΣΕΦ. Φέτος έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη επίδοση 5,40μ. που έκανε και πάλι στην Καλλιθέα, όπου είχε κερδίσει. Ο 26χρονος άλτης είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα και το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ ήταν 2ος.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία