Άλμα επί κοντώ
Η Νεφέλη Σκλαβούνου έκανε μια αλλαγή και άφησε τον Άγιο Κοσμά και τον Μανώλη Καραγιάννη και συνεχίζει στο ΟΑΚΑ με τον Συμεών Αναστασιάδη.

Η Νεφέλη Σκλαβούνου συνεχίζει στο ΟΑΚΑ με τον Συμεών Αναστασιάδη- Ετοιμάζεται να κάνει επέμβαση

Η Νεφέλη Σκλαβούνου την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει μια επέμβαση στον ώμο της και αναμένεται να επιστρέψει του χρόνου το καλοκαίρι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Νεφέλη Σκλαβούνου έκανε μια αλλαγή και άφησε τον Άγιο Κοσμά και τον Μανώλη Καραγιάννη και συνεχίζει στο ΟΑΚΑ με τον Συμεών Αναστασιάδη.

«Ήθελα να κάνω μια αλλαγή και προπονούμαι τώρα με τον Συμεών Αναστασιάδη. Η σεζόν που πέρασε δεν πήγε όπως θα ήθελα. Ένας τραυματισμός με κράτησε πίσω. Έκανα πρόσφατα εξετάσεις και θα χρειαστεί να διακόψω τις προπονήσεις για να κάνω μια επέμβαση. Έπαθα μια εξάρθρωση στον ώμο, ρήξη χόνδρου και πρέπει να κάνω χειρουργείο που είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Δευτέρα. Αν πάνε όλα καλά θα μπορώ να έχω επανέλθει πλήρως, αφού κάνω την αποκατάστασή μου, σε περίπου εννέα μήνες», λέει στο Stivostime η 19χρονη αθλήτρια.

Η Νεφέλη- Ευδοξία Σκλαβούνου, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό της, έχει ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ 3,85μ. που είχε σημειώσει το 2020 στα Ιωάννινα. Φέτος έκλεισε τη χρονιά με 3,80μ. που είχε πετύχει στα «Παπαναστάσεια» στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου. Τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες δεν πέρασε το αρχικό ύψος που δοκίμασε. Πέρσι δεν είχε αγωνιστεί, ενώ το 2020 είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στη Λάρισα και ήταν 6η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα. Παράλληλα σπουδάζει στο 2ο έτος στο Βιολογικό (ΕΚΠΑ). Αν πάνε όλα καλά η νεαρή άλτρια του ΑΟ Μεγάρων θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς του χρόνου το καλοκαίρι.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία