Δρόμοι με εμπόδια 100μ.
Η Γερμανία έχει παράδοση στα 100μ. εμπόδια, έχοντας βγάλει μεγάλες αθλήτριες. Μια 20χρονη κατέκτησε πρόσφατα τον τίτλο της πρωταθλήτριας!

Μάρλεν Μέιερ, η κόρη της Χάικε Χένκελ «βλέπει» το Ευρωπαϊκό στο Μόναχο

Η Μάρλεν Μέιερ θα πάρει μέρος σε μίτινγκ, με πρώτο στο Βέλγιο, με στόχο να ανεβεί στο ράνκινγκ και να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Γερμανία έχει παράδοση στα 100μ. εμπόδια, έχοντας βγάλει μεγάλες αθλήτριες. Μια 20χρονη κατέκτησε πρόσφατα τον τίτλο της πρωταθλήτριας!

Ο λόγος για την Μάρλεν Μέιερ, που έκανε εντυπωσιακές κούρσες στο γερμανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βερολίνο. Στον τελικό επικράτησε σε 13.15 (-0,1) και πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Η νεαρή, για όσους δεν γνωρίζουν είναι κόρη της θρυλικής άλτριας του ύψους και ολυμπιονίκη το 1992 στη Βαρκελώνη Χάικε Χένκελ. Η Χάικε Ρεντέτσκι, παντρεύτηκε το 1989 στον κολυμβητή Ράινερ Χένκελ, με τον οποίο χώρισαν το 2001. Το 2004 παντρεύτηκε τον δεκαθλητή Πολ Μέιερ. Το «μήλο…», φαίνεται πώς «έχει πέσει κάτω από τη μηλιά». Η Μάρλεν Μέιερ από τις μικρές ηλικίες έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και το αγώνισμα της μητέρας της, με ρεκόρ 1,67μ.

Φέτος έκανε 100μ. και με 11.97 σημείωσε ατομικό ρεκόρ, αλλά στο αγώνισμα που δείχνει να ξεχωρίζει και επικεντρώθηκε στη σεζόν είναι τα 100μ. εμπόδια.

Η ίδια ελπίζει τώρα να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Μιλώντας στο Leichtathletik.de είπε: «Αυτό μου δίνει μια μικρή πιθανότητα ότι μπορώ ακόμη να βρεθώ στην εκκίνηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Γι’ αυτό είναι που έχω την επόμενη κούρσα μου στο Βέλγιο τώρα. Ελπίζω να πάρω μερικούς ακόμη πόντους. Θα προσπαθήσω τώρα, δεν έχω τίποτα να χάσω».

Η Μέιερ βρίσκεται στην 45η θέση του ράνκινγκ και έχει δύσκολο έργο, καθώς προκρίνονται οι 36. Ανάμεσά τους είναι και δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες. Η Αναΐς Καραγιάννη είναι στην 22η θέση με 1.181β. και η Ελισάβετ Πεσιρίδου στην 23η θέση με 1.177β.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία