Σκυταλοδρομία 4x100μ.
Η Εθνική σκυταλοδρομίας 4x100μ. γυναικών μετά και την εμφάνιση στους Βαλκανικούς Αγώνες βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στο Μόναχο.

Κορίτσια για φίλημα! Αγκαλιά με το Μόναχο η 4×100μ.- Ανέβηκε 13η

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στην 13η θέση στο ράνκινγκ στο δρόμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Εθνική σκυταλοδρομίας 4×100μ. γυναικών μετά και την εμφάνιση στους Βαλκανικούς Αγώνες βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στο Μόναχο.

Ήταν μια δικαίωση για μια σειρά ανθρώπων που πίστεψαν και έδωσαν την ευκαιρία για συμμετοχή της ομάδας στην Κραϊόβα. Μη ξεχνάμε πως απουσίαζαν δύο από τις καλύτερες σπρίντερ η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και η Άρτεμις Αναστασίου. Αυτός ήταν και ο λόγος που αρχικά η Εθνική ομάδα 4×100μ. γυναικών δεν θα ταξίδευε στη Ρουμανία. Όμως, τόσο οι υπεύθυνοι των σκυταλοδρομιών Κώστας Βογιατζάκης και Κώστας Ηλίας, η συντονίστρια Ιωάννα Σιώμου και ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου αποφάσισαν να στείλουν την ομάδα στους Βαλκανικούς Αγώνες. Η τετράδα με τις Δήμητρα Τσουκαλά, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Αλάνα Μπερν και Ραφαέλα Σπανουδάκη τερμάτισαν πρώτες σε 44.56. Μια εμφάνιση, η οποία σε συνδυασμό, με το περσινό 44.05 που είχε σημειώσει η Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Κλουζ Ναπόκα, φέρνει την ομάδα κοντά στο Μόναχο. Ο μέσος όρος είναι 44.31 και η Ελλάδα βρίσκεται στην 13η θέση στο ράνκινγκ της ΕΑΑ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στο Μόναχο προκρίνονται οι 16 καλύτερες ομάδες. Να θυμίσουμε ότι η 4×100μ. γυναικών με τις Στέλλα Μιχαηλίδου, Ανδριάνα Φέρρα, Αλάνα Μπερν και Δήμητρα Τσουκαλά είχαν τρέξει σε 45.11 στο Βαλκανικό σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ.

Το σημαντικό είναι ότι για μία ακόμη φορά φάνηκε πόσο σημαντικά είναι τα καμπ. Διότι παρά τις απουσίες και κάποια εμπόδια που υπήρχαν στις προπονητικές συγκεντρώσεις των κοριτσιών στα 4×100μ., κατάφεραν να πετυχαίνουν αξιόλογες επιδόσεις, χωρίς την πλήρης ομάδα. Αν δουλέψουν το επόμενο διάστημα και εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μπορούν να έχουν μια πολύ καλή παρουσία στη διοργάνωση. Και όχι μόνο για Μόναχο, αλλά και για τη συνέχεια. Διότι η ομάδα έχει παρόν και μέλλον.

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία