Άλματα
Καραλής: Πρωτιά με 5,70 μ. στο Στσέτσιν

Καραλής: Πρωτιά με 5,70 μ. στο Στσέτσιν

Ο Εμμανουήλ Καραλής έδωσε τον 16ο φετινό αγώνα του για τον ανοιχτό στίβο

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Καραλής: Ο πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ κατέγραψε ακόμα μία καλή εμφάνιση, αφού πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Στσέτσιν, της Πολωνίας ξεπερνώντας τα 5,70 μέτρα.

Στη συνέχεια ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό, προσπάθησε να ξεπεράσει για δεύτερη φορά φέτος τα 5,82 μ., όμως είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Το συγκεκριμένο ύψος αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον Καραλή στον ανοιχτό στίβο και το είχε ξεπεράσει στις 4 Αυγούστου, εξασφαλίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο άλτης που προπονείται με τον πατέρα του, τον Χάρη Καραλή, έδωσε τον 16ο αγώνα του για τον ανοιχτό στίβο.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή είχε περάσει τα 5,72 μ. στο Βερολίνο.

Στο Στσέτσιν αγωνίστηκε και ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο οποίος τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 100 μ. με 10.83 (0,4), ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στην εκκίνηση και των 200 μ., όπου λίγο πριν τον τερματισμό εγκατέλειψε λόγω ενοχλήσεων.

Στα 400 μ. ο Κυριάκος Τσικιλής τερμάτισε στην έκτη θέση με 51.06.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία