Γενικά
Η Μαρία Ανδρεάδη βρίσκεται από την Παρασκευή στην Κύπρο για προετοιμασία. Τα αδέλφια της Αναστασία και Βλαδίμηρος ξεχώρισαν στο Σχολικό.

Υπόθεση οικογένειας Ανδρεάδη! Νίκες για Αναστασία και Βλαδίμηρο, στην Κύπρο η Μαρία

Η Αναστασία- Μιχαέλα Ανδρεάδη έριξε στη σφαίρα 14,46μ. και ο Βλαδίμηρος Ανδρεάδης έτρεξε τα 400μ. εμπόδια σε 55.27.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μαρία Ανδρεάδη βρίσκεται από την Παρασκευή στην Κύπρο για προετοιμασία. Τα αδέλφια της Αναστασία και Βλαδίμηρος ξεχώρισαν σε αγώνες.

Η νεαρή πρωταθλήτρια μαζί με τον προπονητή της Τάκη Ανυφαντή βρίσκονται στη Λευκωσία. Θα παραμείνουν για προετοιμασία μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 23 του μήνα. Η «ασημένια» Βαλκανιονίκης Κ20 κλειστού στο Βελιγράδι, έχει επανέλθει και προετοιμάζεται με μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι. Είχε κολλήσει τη χειμερινή περίοδο Covid με αποτέλεσμα να χάσει αγώνες και μέρος των προπονήσεών της. Έχει ατομικό ρεκόρ στη σφαιροβολία 14,05μ. Μέσα στους στόχους της είναι να ρίξει κοντά στα 15μ.

Όμως αυτές τις ημέρες έγινε η τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 και ανάμεσα στους αθλητές που διακρίθηκαν ήταν και τα άλλα δύο αδέλφια της Μαρίας Ανδρεάδη. Η Αναστασία- Μιχαέλα έριξε στη σφαιροβολία 14,46μ. στο Διασυλλογικό. Η επίδοσή της είναι όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ. Όμως η ρίπτρια του ΓΣ Κερατσινίου είναι γεννημένη το 2008 και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση. Έριξε όμως μεγάλη βολή για την Κ16 και είναι η 5η στον κόσμο φέτος. Ν’ αναφέρουμε ό,τι πέρσι είχε κερδίσει το Πανελλήνιο Κ16 στον Άγιο Κοσμά με 12,30μ.

Από την άλλη ο Βλαδίμηρος Ανδρεάδης ήταν νικητής στα 400μ. εμπόδια με 55.27 στο Σχολικό και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ18. Ο νεαρός γυμνάζεται με τον Σοφιανό Τριάντο.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία