Γενικά
Παρουσία 500 και πλέον παιδιών, 5-13 ετών, από 10 Σωματεία της Αττικής, διεξήχθη η εορταστική ημερίδα στίβου «Χριστούγεννα 2022» στο Πέραμα.

Ημερίδα «Χριστούγεννα 2022» στο Πέραμα! Τιμήθηκαν Νυφαντόπουλος και Μουρτά

Στη διάρκεια της εκδήλωσης στο Πέραμα βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα οι πρωταθλητές Γιάννης Νυφαντόπουλος και Δέσποινα Μουρτά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Παρουσία 500 και πλέον παιδιών, 5-13 ετών, από 10 Σωματεία της Αττικής, διεξήχθη η εορταστική ημερίδα στίβου «Χριστούγεννα 2022» στο Πέραμα.

Την ημερίδα διοργάνωσε ο ΣΕΔΑΣ Περάματος, με συνδιοργανωτή την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Περάματος. Διεξήχθη το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής, με καλές καιρικές συνθήκες. Οι εκατοντάδες γονείς και συγγενείς των παιδιών που έλαβαν μέρος στους αγώνες, απόλαυσαν τα παιδιά τους αγωνιζόμενα μέσα σε ένα στολισμένο από δεκάδες μπαλόνια στάδιο και κάτω από τους ήχους χριστουγεννιάτικων ασμάτων. Σημάδια που προανήγγειλαν τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, που σε λίγες ημέρες θα υποδεχτούμε.

Οι τρεις πρώτοι νικητές των αγωνισμάτων του προγράμματος έλαβαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, ενώ αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Στην ουσία, νικητές δεν ήταν μόνο οι τρεις πρώτοι του κάθε αγωνίσματος. Νικητές ήταν όλοι οι συμμετέχοντες, οι οποίοι χάρηκαν τους αγώνες μέσα σε καθαρά γιορτινή ατμόσφαιρα!

Στους αγώνες συμμετείχαν με αντιπροσωπεία αθλητριών και αθλητών τα σωματεία: Α.Ο. Μεγάρων, Α.Ο. Σπύρος Λούης, Α.Ο. Ερμής Νίκαιας, Γ.Σ. Κερατσινίου, Γ.Σ. Άθλος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Α.Ο. Αστέρας 90 Αιγάλεω, ΓΟΠ Γιάννης Παλάσκας, Γ.Σ. Σαλαμίνας, ΟΦΚΑ Περιστερίου και ο ΣΕΔΑΣ Περάματος.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Περάματος κ. Ιωάννης Λαγουδάκης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Θεόδωρος Τερζής, η αντιδήμαρχος κ. Γιώτα Βοϊδονικόλα και ο πρώην δήμαρχος κ. Ιωάννης Λαγουδάκος και ο Ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής κ. Θωμάς Παπαγιάννης. Παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν με πλακέτα από την δημοτική αρχή Περάματος δια χειρός του αντιδημάρχου κ. Θεόδωρου Τερζή, οι πρωταθλητές μας στον στίβο Δέσποινα Μουρτά και Γιάννης Νυφαντόπουλος. Πλακέτα απονεμήθηκε από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και στον πρόεδρο του ΣΕΔΑΣ Περάματος Γιάννη Ψωμιάδη για την προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα στην πόλη του Περάματος.

Κλείνοντας την ημερίδα ο πρόεδρος του ΣΕΔΑΣ Περάματος ευχήθηκε σε όλες και όλους τους παρευρισκόμενους «Καλές γιορτές» και υποσχέθηκε τα επόμενα Χριστούγεννα να γίνει μια ακόμη μεγαλύτερη ημερίδα με περισσότερους αθλητές και με συμμετοχή περισσότερων σωματείων.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία