Γενικά
Ημέρα μνήμης ήταν το Σάββατο 26 Μαρτίου. Η «οικογένεια» του στίβου τίμησε τον Βασίλη Σεβαστή, στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Ημέρα μνήμης! Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Βασίλη Σεβαστή

Στο μνημόσυνο του Βασίλη Σεβαστή μίλησαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ενώ προβλήθηκε και βίντεο με τη ζωή του.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ημέρα μνήμης ήταν το Σάββατο 26 Μαρτίου. Η «οικογένεια» του στίβου τίμησε τον Βασίλη Σεβαστή, στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Η οικογένεια του πρώην προέδρου και γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να κάνει το μνημόσυνο το Σάββατο 26 του μήνα στις 18:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Athens Marriott.

Η εκδήλωση έγινε σε συγκινησιακό κλίμα και η ατμόσφαιρα φορτίστηκε από ομιλίες για τον Βασίλη Σεβαστή. Ένας άνθρωπος που άφησε μεγάλο κενό στον ελληνικό στίβο και αθλητισμό. «Έφυγε» στις 8 Απριλίου του 2021 χτυπημένος από τον κορονοϊό, ενώ νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Η Σωτηρία».

Ήταν μια όμορφη και λιτή εκδήλωση, που μπόρεσαν πολλοί άνθρωποι του στίβου να την παρακολουθήσουν. Μη ξεχνάμε πως η κηδεία του Βασίλη Σεβαστή λόγω της πανδημίας είχε πραγματοποιηθεί σε στενό κύκλο.

Ένας χρόνος λοιπόν, συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από το θάνατο του Βασίλη Σεβαστή.

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, παλιοί και νέοι αθλητές, προπονητές τίμησαν το Σάββατο τη μνήμη του.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν λόγια αγάπης και σεβασμού για έναν άνθρωπο που με το έργο του άφησε σπουδαία παρακαταθήκη στον ελληνικό στίβο.

Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν για τον Βασίλη Σεβαστή ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Καζώνης – Κάλυμνος 2000, Γιώργος Ρούσσος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Μελέτογλου, ο πρώην εθνικός προπονητής Κ18 και στενός του συνεργάτης Αποστόλης Αποστολόπουλος. Με λόγια αγάπης μίλησαν για τον Βασίλη Σεβαστή ο παλιός του συνεργάτης Μιχάλης Ξεκαλάκης, ο προσωπικός του φίλος και συνεργάτης του Μιχάλης Παυλούς και ο πρώην διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Περικλής Μπάκας. Χαιρετισμό απέστειλε και ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και συνεργάτης του, Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος απουσίαζε από την Αθήνα.

Οι ομιλίες για τον Βασίλη Σεβαστή, ολοκληρώθηκαν με τα λόγια της κόρης του, Δέσποινας Σεβαστή, η οποία αφού ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο, μίλησε για την αγάπη του πατέρα της για τον αθλητισμό.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή βίντεο με στιγμές από τη ζωή του Σεβαστή, από τα χρόνια που έκανε τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό, μέχρι τις ημέρες που βρισκόταν στην ηγεσία της ομοσπονδίας.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία