Άλμα εις μήκος
Η Βασιλική Χαϊτίδου ήταν από τις Ελληνίδες αθλήτριες που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν. Πέτυχε ατομικό ρεκόρ στο μήκος και μετείχε στο Μόναχο.

Η Βασιλική Χαϊτίδου ξεκίνησε με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό κλειστού

Η Βασιλική Χαϊτίδου έκανε ατομικό ρεκόρ στο μήκος με 6,49μ. στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα, ενώ κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Βασιλική Χαϊτίδου ήταν από τις Ελληνίδες αθλήτριες που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν. Πέτυχε ατομικό ρεκόρ στο μήκος και μετείχε στο Μόναχο.

Η άλτρια του Νίκου Στυλιανίδη, μετά από ολιγοήμερες διακοπές έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, αφού ο πρώτος στόχος της είναι ο κλειστός. «Είμαι ευχαριστημένη από τη φετινή μου σεζόν. Πήγε καλύτερα από ότι περίμενα. Πέτυχα τους στόχους μου», λέει η 22χρονη στο Stivostime.

Μέσα στο 2022 βελτίωσε τρεις φορές το ατομικό της ρεκόρ στο μήκος και το έφθασε στα 6,49μ. που είχε κάνει στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στην Ελλάδα. Με τις εμφανίσεις της μετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου στο Μόναχο μετείχε στον προκριματικό. Επίσης, αγωνίστηκε στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν, όπου πήρε την έκτη θέση.

«Αυτό που θέλω τη νέα σεζόν είναι να πάω ένα επίπεδο πάνω. Να έχω σταθερότητα σε μεγάλα άλματα. Θα μπω σε αγώνες στον κλειστό, γιατί θέλω να παλέψω το ράνκινγκ για να προκριθώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη. Μετά στον ανοιχτό ο μεγάλος στόχος είναι φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο σημαντικός αγώνας με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», κατέληξε η μηκίστρια του ΠΑΟΚ.

Η Βασιλική Χαϊτίδου κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη με 6,47μ. που ήταν η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην καριέρα της, ενώ ήταν 5η στους Βαλκανικούς Αγώνες στην Κραϊόβα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία