Γενικά
Η Τασούλα Κελεσίδου ψηφίστηκε τακτική εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ. Η σπουδαία παλιά πρωταθλήτρια πήρε με διαφορά το χρίσμα στη ψηφοφορία.

Η Τασούλα Κελεσίδου τακτική εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ- Τι δήλωσε

Η Τασούλα Κελεσίδου πήρε 99 ψήφους, ο Νίκος Τσώνης 38, τα λευκά ήταν 9 και 2 άκυρα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Τασούλα Κελεσίδου ψηφίστηκε τακτική εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ. Η σπουδαία παλιά πρωταθλήτρια πήρε με διαφορά το χρίσμα στη ψηφοφορία.

Η Αναστασία Κελεσίδου έλαβε 99 ψήφους, έναντι 38 του Νίκου Τσώνη. Υπήρχαν 9 λευκά και 2 άκυρα. Μετά την εκλογή της η δήλωσή της ήταν

«Μεγάλη συγκίνηση, ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη! Ευχαριστώ από καρδιάς τα σωματεία για την ψήφο εμπιστοσύνης. Δεσμεύομαι να εκπροσωπώ τον ελληνικό στίβο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με τις αξίες και τα ιδανικά, που με χαρακτηρίζουν. Είναι ώρα δουλειάς! Όλες οι υγιείς δυνάμεις του κλασικού αθλητισμού προχωράμε. ΜΑΣ ενώνει όλους, η αγάπη μας για το στίβο! Αυτή γεφυρώνει τις όποιες διαφορές και δημιουργεί προοπτικές εξέλιξης. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βάλουμε θεμέλια για έναν στίβο, με μοναδικό στόχο την ΠΡΟΟΔΟ και την ΚΟΡΥΦΗ»!.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι νωρίτερα στην ομιλία της πριν από την εκλογική διαδικασία είχε πει:

«Μου είπαν ότι ήταν αιφνιδιαστική κίνηση να κατέβω ως υποψήφια. Αυτό που αποφάσισα ήταν μετά από ώριμη σκέψη και παρότρυνση πολλών ανθρώπων που πιστεύουν σε εμένα. Ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα από οποιαδήποτε θέση, κοντά στους ανθρώπους που αγωνίζονται, είναι μέσα στα στάδια με συνέπεια και εργατικότητα. Που έχουν αξίες και αρχές. Να παροτρύνουμε όλους τους ανθρώπους του χώρου να είμαστε ενωμένοι για το καλό του στίβου. Όλοι ξέρουμε πως ένας δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι μαζί. Να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται, τους αθλητές μας, τους προπονητές και τα σωματεία μας», δήλωσε η νέα εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, στη διάρκεια της ομιλίας της στη γενική συνέλευση.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία