Δημόσιοι Δρόμοι
Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο Καλλιθέας για τον επετειακό 10ο Kallithea Run. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου.

Η συνέντευξη Τύπου για το επετειακό 10ο Kallithea Run

Το Kallithea Run διοργανώνουν ο Δήμος Καλλιθέας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας την Κυριακή 10 Απριλίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο Καλλιθέας για τον επετειακό 10ο Kallithea Run. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, κα Δήμητρα Νάνου, ο Προέδρος του Αθλητικού Οργανισμού Καλλιθέας, κ. Μανώλης Κωστάκης, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο τρίαθλο, κα Ντενίζ Δημάκη και ο Προέδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας, κ. Παναγιώτης Δημάκος.

Δημήτρης Κάρναβος

«Με πολύ μεγάλη χαρά είμαστε σήμερα εδώ και θα είμαστε και την μεθεπόμενη Κυριακή  για το 10ο Kallithea Run!
Συνδιοργανώνουμε και φέτος, όντας σε μεγάλη αναμονή όλο αυτό τον καιρό εξαιτίας της πανδημίας, με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Δημάκο για τη συνεργασία μας, το 10ο Kallithea Run!

Ο αγώνας αυτός είναι, πλέον, μια καθιερωμένη διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή, εγχώρια και διεθνή.
Το Kallithea Run είναι μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου, που πραγματικά έχει αγκαλιάσει όλος ο κόσμος.
Με αφορμή τον αγώνα, λοιπόν, θέλουμε όλοι μαζί να υπενθυμίσουμε στους πολίτες τα ευεργετικά αποτελέσματα της άθλησης γενικότερα αλλά και του αγώνα δρόμου πιο ειδικά.
Νομίζουμε ότι μια πόλη χωρίς αυτοκίνητα, μια πόλη, που μπορείς να την τρέξεις, να την περπατήσεις και να χαρείς τις διαδρομές της, σου δίνει τη δυνατότητα ώστε να την γνωρίσεις καλύτερα.
Υπάρχουν διαδρομές για κάθε πολίτη, αλλά και συμμετοχές σπουδαίων αθλητών και αθλητριών και θα πραγματοποιηθεί φέτος και με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Όλοι μαζί θα δώσουμε το παρών. Ξέρω ότι θα τρέξει, μάλιστα και η Αντιπεριφερειάρχης! Δεν είναι μονό ένας αγώνας, είναι μια γιορτή και με αυτό τον τρόπο βάζουμε τον αθλητισμό και στην πόλη και στην καθημερινότητα μας.
Σας περιμένουμε όλες και όλους, λοιπόν, στις 10 Απριλίου να τρέξουμε και να γιορτάσουμε στην πόλη μας, την Καλλιθέα και να καλύψετε και ένα πολύ όμορφο γεγονός!»

Δήμητρα Νάνου

«Ευχαριστώ παρά πολύ για την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής στη συνέντευξη Τύπου. Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, ο Πρόεδρος, κος Παναγιώτης Δημάκος αλλά και όλη η ομάδα έχουν μια πολύ μεγάλη εμπειρία και το know- how στη διοργάνωση τέτοιων δρομικών γεγονότων, κινητοποιούν ένα δυναμικό δίκτυο εθελοντών, το οποίο υποστηρίζει με διάφορους τρόπους τη διοργάνωση από την αρχή ως το τέλος της, όπως επίσης κινητοποιεί μεγάλους αθλητές, πρωταθλητές ακόμα και Ολυμπιονίκες, οι οποίοι δίνουν τον δικό τους παλμό και όλες οι διοργανώσεις έχουν και περιβαλλοντική και ανθρωπιστική διάσταση.
Η Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης ενδιαφέρεται μέσα από στοχευμένες ενέργειες να δίνει ώθηση στον μαζικό αθλητισμό, προάγοντας ειδικά την άθληση από μικρή ηλικία γιατί όπως πολύ σωστά είπε και ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κάρναβος, η άσκηση είναι το καλύτερο φάρμακο για την υγεία και χωρίς παρενέργειες.
Πέρα, λοιπόν, από την έμπρακτη υποστήριξη από πλευράς της περιφέρειας Αττικής στον αθλητισμό και την αναβάθμιση στις αθλητικές υποδομές στηρίζουμε και όλες αυτές τις διοργανώσεις με σκοπό να παρασύρουμε και να βγάλουμε τον κόσμο στους δρόμους, να τρέξουν όλα τα μέλη της οικογένειας, να γεμίσουν τις πόλεις μας και τις γειτονιές μας με φως και χαμόγελα δίνοντας τους έτσι ζωή!
Θα είμαστε όλοι λοιπόν στην εκκίνηση δίνοντας δυναμικό παρών ο καθένας στη διαδρομή, που του επιτρέπουν οι αντοχές του και η φυσική του κατάσταση και ελπίζουμε και ο καιρός να είναι σύμμαχος μας!
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και την εντεταλμένη σύμβουλο της Περιφέρειας Αττικής για θέματα αθλητισμού, κα Μαργαρίτα Βάρσου, η οποία πέρα από την αυτονόητη αγάπη της για τον αθλητισμό γιατί έχει υπάρξει πρωταθλήτρια στίβου, έχω μια εξαιρετική συνεργασία μαζί της και μια κοινή κουλτούρα φιλοσοφίας ως προς την επιλογή των διοργανώσεων, που υποστηρίζει η Περιφέρεια Αττικής γιατί μας ενδιαφέρει η μεγάλη συμμετοχή και ο παλμός της διοργάνωσης.
Καλή Επιτυχία λοιπόν σε όλες και όλους και ραντεβού την Κυριακή 10 Απριλίου στην Καλλιθέα!»

Μανώλης Κωστάκης

«Το 10ο Kallithea Run έχει διττή σημασία πέρα από τον αθλητικό του χαρακτήρα φέτος γιατί θα είναι ο αγώνας, που θα μας επαναφέρει στην πολυπόθητη κανονικότητα μετά από δυο χρόνια καραντίνας και αθλητικού μαρασμού τουλάχιστον στον μαζικό δρομικά γεγονότα.
Άλλη μια διοργάνωση, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός που είμαστε σίγουροι ότι θα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία. Το Kallithea Run είναι μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μας, που δίνει το έναυσμα στους πολίτες να βγουν έξω, να τρέξουν, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να το ευχαριστηθούν!
Είμαστε μάλιστα πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι στον αγώνα συμμετέχει και όλη η σχολική κοινότητα της πόλης μας!

Επίσης, το Kallithea Run δίνει πολλαπλά μηνύματα στου πολίτες αλλά και στους συμμετέχοντες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Αγώνα μέσα από την ανακύκλωση των πλαστικών μπουκαλιών όσο και των φθαρμένων αθλητικών παπουτσιών.
Ακόμη, στη γιορτή θα συμμετέχει και η Φιλαρμονική του Δήμου μας και ευχαριστούμε πολύ τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού γι’ αυτό και η οποία θα δώσει και αυτή το χαρμόσυνο μήνυμα της εκκίνησης και στις τρεις αγωνιστικές διαδρομές.
Εύχομαι, λοιπόν, Καλή Επιτυχία στον Φιλαθλητικό Σύλλογο και τον Παναγιώτη Δημάκο, που ετοιμάζει όλες αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις αλλά και σε όλους τους δρομείς, που θα τρέξουν στο 10ο Kallithea Run!»

Ντενίζ Δημάκη

«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Για εμάς τους αθλητές είναι πραγματικά μεγάλη χαρά να συμμετέχουμε σε αυτούς τους αγώνες και αυτή η μαζικότητα εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου μας ωθεί πραγματικά και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτοί οι αγώνες βοηθούν και τους καλούς αθλητές, που κυνηγάνε τις επιδόσεις και τους χρόνους, που κυνηγάνε εκείνη την ημέρα αλλά και όλους τους πολίτες να τρέξουν μαζί με τους καλούς αθλητές στην ίδια απόσταση και να τσεκαριστούν και οι ίδιοι.
Νομίζω ότι αυτό, που γίνεται τα τελευταία χρόνια με τους δρομικούς αγώνες είναι πραγματικά απίστευτο και επειδή είμαι πολλά χρόνια στο χώρο, το περιμέναμε αυτό πάρα πολλά χρόνια να το δούμε αυτό!
Προσκαλούμε, λοιπόν, όλο τον κόσμο να αφήσει τα αυτοκίνητα εκείνη την ημέρα και να έρθει είτε να τρέξει είτε και να χειροκροτήσει τους δρομείς, να νιώσει τον παλμό και του χρόνου να συμμετέχουν και οι ίδιοι ως δρομείς!
Πραγματικά, μου αρέσει παρά πολύ ο αγώνας της Καλλιθέας και χαίρομαι πάντα να έρχομαι και να συμμετέχω. Είναι ένας πολύ γρήγορος αγώνας, που μπορούν να γίνουν πολύ καλές επιδόσεις και ανυπομονώ για την επόμενη Κυριακή και ελπίζω να συνεχίσει το Kallithea Run για πολλά χρόνια ακόμη!»

Παναγιώτης Δημάκος

«Αφού πρώτα ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, για τη στήριξη, που μας δίνει, την Αντιπεριφερειάρχη κα Δήμητρα Νάνου, την εντεταλμένη σύμβουλο της Περιφέρειας Αττικής για θέματα αθλητισμού, Μαργαρίτα Βάρσου, τον Δήμαρχο Καλλιθέας και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, θα ήθελα να πω ότι όλοι εμείς εδώ είμαστε μια δυνατή ομάδα, που συνεργαζόμαστε στενά για τον αγώνα και περιμένουμε να υποδεχτούμε στο 10ο Kallithea Run τους δρομείς και οι οποίοι αναμένουμε να είναι χιλιάδες και αυτό μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως!

Ο αγώνας είναι ο δέκατος σε σειρά και ελπίζουμε να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα γιατί είναι ένας πολύ δυνατός αγώνας αφού είναι μέσα στους καλύτερους αγώνες στην Αττική αλλά και σε όλη τη χώρα, προσφέροντας κάθε φορά πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους δρομείς.
Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω πολύ τον ΣΕΓΑΣ, το Be Active HELLAS και το «Όραμα Ελπίδας», που θα είναι μαζί μας με την πολύ σημαντική δράση «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών» και σύνθημα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή» με στόχο την ενημέρωση των δρομέων και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών προσφέροντας νέες ελπίδες ζωής!
Ακόμη, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τροχαία Καλλιθέας για την πολύτιμη βοήθεια της.
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον Βασίλη Κουτσουρλιάκο, που ήταν από τους πρώτους, που μας στήριξε και μας βοήθησε παρά πολύ στα πρώτα βήματα του Φιλαθλητικού Συλλόγου, ήταν ιδρυτικό μέλος και του οφείλουμε πραγματικά πολλά.
Στον αγώνα, τώρα, θα ισχύσουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις και για τους δρομείς και γι’ αυτούς, που θα έρθουν να παρακολουθήσουν από κοντά τους συμμετέχοντες.
Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλες και όλους την Κυριακή 10 Απριλίου στην Καλλιθέα!»

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία