Δημόσιοι Δρόμοι
Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το φετινό Kallithea Run, το οποίο θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου και παρουσιάζει πολλές πράσινες δράσεις.

Με «Όραμα Ελπίδας» και «πράσινες» δράσεις το 10ο επετειακό Kallithea Run!

Την Τρίτη στις 12:00 στο δημαρχείο Καλλιθέας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου για το 10ο Kallithea Run.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το φετινό Kallithea Run, το οποίο θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου και παρουσιάζει πολλές πράσινες δράσεις.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, μετά και τον ημιμαραθώνιο Καλλιθέας και το νυχτερινό αγώνα Καλλιθέας, μαζί στο φετινό Kallithea Run είναι το «Όραμα Ελπίδας». Ανάμεσα στις αθλήτριες που στηρίζουν τον αγώνα είναι και η Ντενίζ Δημάκη.

Σε ό,τι αφορά το «Όραμα Ελπίδας» ο διοργανωτής Φ.Σ. Καλλιθέας ενημερώνει πως: «Η εξαιρετική μας συνεργασία συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά με τη δράση «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών» και σύνθημα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή» με στόχο την ενημέρωση των δρομέων και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών προσφέροντας νέες ελπίδες ζωής!

Παράλληλα, στο 10ο επετειακό Kallithea Run θα πραγματοποιηθούν «πράσινες» δράσεις στα πλαίσια του κοινωνικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα του Αγώνα μας!

Συγκεκριμένα, το Kallithea Run 2022 «υιοθετεί» τη δράση συλλογής και επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών «Άστα να τρέξουν ξανά για καλό σκοπό». Κάθε ένας συμμετέχων αλλά και κάθε πολίτης θα μπορεί να προσφέρει τα χρησιμοποιημένα σε καλή κατάσταση αθλητικά του παπούτσια σε ειδικό κάδο στην Πλατεία Δαβάκη.

Στη συνέχεια μετά από διαλογή, τα παπούτσια θα προωθηθούν στις κοινωνικές δομές του Δήμου Καλλιθέας.

Επιπλέον, στα πλαίσια του Αγώνα διοργανώνουμε εθελοντικό πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών. Στην αφετηρία και τον τερματισμό του αγώνα αλλά και στον ενδιάμεσο σταθμό βοήθειας των δρομέων θα τοποθετηθούν κάδοι ανακύκλωσης για τα πλαστικά μπουκάλια, που θα χρησιμοποιούν οι δρομείς. Η συλλεγόμενη ποσότητα πλαστικού θα προωθηθεί για ανακύκλωση μέσω της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καλλιθέας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η κορυφαία Ελληνίδα Πρωταθλήτρια του τριάθλου και δρομέας μεγάλων αποστάσεων με σπουδαία αθλητική πορεία, Ντενίζ Δημάκη θα συμμετέχει στον αγώνα των 10χλμ. στην Καλλιθέα! Πρόσφατα, η Ντενίζ κατέλαβε την 4η θέση στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας με χρόνο 1.23.33 ενώ να θυμίσουμε ότι ήταν και η νικήτρια των 10χλμ. στο Kallithea Run 2019!

Σε ό,τι αφορά τις εγγραφές στα 5χλμ. και 10χλμ., συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Κυριακή 3 Απριλίου. Σύντομα ανοίγουν και οι εγγραφές για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 2,5χλμ. σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καλλιθέας με δωρεάν συμμετοχή!

Η Συνέντευξη Τύπου για το 10ο Kallithea Run θα δοθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00 στο Δημαρχείο Καλλιθέας. Το παρών θα δώσει και η Ντενίζ Δημάκη.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος ΚαλλιθέαςΜοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία