Ρίψεις

Οι συμμετοχές στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων στο Ηράκλειο

Μέσα στην εβδομάδα οι αθλητές θα βρίσκονται στο Ηράκλειο για να πάρουν μέρος στο κύπελλο ρίψεων. Νωρίτερα θα παρακολουθήσουν και σεμινάρια. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στην πόλη της Κρήτης το Σάββατο 5 Μαρτίου. Θα αγωνιστούν μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες ρίπτες. Θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα αναβαθμισμένο αγώνα (κατηγορία Ε). Για μερικούς θα […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μέσα στην εβδομάδα οι αθλητές θα βρίσκονται στο Ηράκλειο για να πάρουν μέρος στο κύπελλο ρίψεων. Νωρίτερα θα παρακολουθήσουν και σεμινάρια.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στην πόλη της Κρήτης το Σάββατο 5 Μαρτίου. Θα αγωνιστούν μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες ρίπτες. Θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα αναβαθμισμένο αγώνα (κατηγορία Ε). Για μερικούς θα αποτελέσει και ένα καλό τεστ εν όψει της συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία στις 12-13 Μαρτίου.

Από τις συμμετοχές ξεχωρίζουν στη δισκοβολία γυναικών η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, ενώ στους άνδρες θα αγωνιστεί ο Ιάσονας Θανόπουλος. Στη σφυροβολία ανδρών θα ρίξουν οι Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης και Ορέστης Ντουσάκης. Στον ακοντισμό είναι η Ελίνα Τζένγκο και στους άνδρες ο Δημήτρης Τσίτσος.

Οι αθλητές και αθλήτριες που θα μετάσχουν στη διοργάνωση θα έχουν τη δυνατότητα να μετάσχουν και σε δύο σεμινάρια που έχει κανονίσει ο ΣΕΓΑΣ. Την Πέμπτη 3 Μαρτίου θα υπάρχει ενημέρωση από το ΕΟΚΑΝ και την Παρασκευή 4 του ίδιο μήνα θα μιλήσει ο προπονητής Γιάννης Κοντονάσιος.

Οι συμμετοχές

22_Entries_throws_cup_final_ανάρτηση

Φωτογραφία: azsportsimages

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία