Ρίψεις
Το «8ο Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων» θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο και θα αποτελέσει τον πρώτο αγώνα της θερινής περιόδου.

Οι συμμετοχές στο «8ο Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων»

Πολλοί Έλληνες πρωταθλητές θα πάρουν μέρος στο κύπελλο ρίψεων, όπως η Ελίνα Τζένγκο, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, ο Γιάννης Κορακίδης κ.α.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το «8ο Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων» θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο και θα αποτελέσει τον πρώτο αγώνα της θερινής περιόδου.

Η δράση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού στη διοργάνωση αναμένεται να συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των ρίψεων.

Ο αγώνας θα αποτελέσει κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων (11-12/3), στη Λεϊρία και παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες να διεκδικήσουν βαθμούς στο ράνκινγκ και όρια πρόκρισης στις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς.

Οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Επίσης τους αγώνες συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου – ΔΟΠΑΦΜΑΗ και διεξάγονται με την υποστήριξη του Ε.Α.Κ.Η. (Ελευθερίας), της Εταιρείας Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και της ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο στάδια. Στο Ε.Α.Κ.Η. (Ελευθερίας) τα αγωνίσματα Σφαιροβολίας, Δισκοβολίας και Σφυροβολίας και στο Παγκρήτιο στάδιο το αγώνισμα του Ακοντισμού.

Πολλοί Έλληνες πρωταθλητές θα πάρουν μέρος, ανάμεσά τους η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό Ελίνα Τζένγκο, ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ20 στη σφυροβολία Γιάννης Κορακίδης, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία, ο Τάσος Λατιφλάρι και ο Οδυσσέας Μουζενίδης στη σφαιροβολία κ.α.

23-Entries-Throws-cup-final

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία