Βάδην
Την προσεχή Κυριακή 3 Απρίλη στη Γλυφάδα διεξάγεται το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην. Μετέχουν 67 αθλητές και αθλήτριες από έξι χώρες της ABAF.

Οι συμμετοχές και το πρόγραμμα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην στη Γλυφάδα

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην στη Γλυφάδα μετέχουν αθλητές από έξι χώρες, Ελλάδα, Σερβία, Σλοβενία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την προσεχή Κυριακή 3 Απρίλη στη Γλυφάδα διεξάγεται το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην. Μετέχουν 67 αθλητές και αθλήτριες από έξι χώρες της ABAF.

Οι βαδιστές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μια όμορφη διαδρομή στην παραλία της Γλυφάδας. Στο παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, όπου θα γίνει η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα, σε μια κυκλική διαδρομή 2χλμ.

Ο αγώνας θα αποτελέσει ευκαιρία για τους μετέχοντες και τις μετέχουσες να διεκδικήσουν όρια για τις κορυφαίες διοργανώσεις της σεζόν. Είτε επιδόσεις που τα τους ανεβάσουν στο ράνκινγκ.

Στην Ελλάδα θα έρθουν για να αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες από τη Σερβία, τη Ρουμανία, τη Σλοβενία, τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Η ελληνική αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Athens Coast το Σάββατο.

Η Εθνική ομάδα αποτελείται από 23 αθλητές, 11 άνδρες και 12 γυναίκες. Ανάμεσα στις συμμετοχές ξεχωρίζουν του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ που μετέχει στα 35χλμ. βάδην και της Όλγας Φιάσκα που θα μπει στα 35χλμ. βάδην στις γυναίκες.

Η διοργάνωση θα γίνει με τη συμμετοχή τριών διεθνών κριτών από την Ιταλία, την Πορτογαλία και τη Γερμανία.

Οι συμμετοχές

BRWCh_Final_Entries_2022

Το πρόγραμμα

15.45 5χλμ. βάδην Γυναικών Κ18
16.15 10χλμ. Βάδην Ανδρών Κ20
16.16 10χλμ. βάδην Ανδρών Κ18
16.17 10χλμ. βάδην Γυναικών Κ20
16.18 35χλμ. βάδην Ανδρών και Γυναικών
17.15 20χλμ. βάδην Ανδρών
17.16 20χμ. βάδην Γυναικών

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία