Βάδην
Δύο σημαντικούς αντιπάλους στα 35χλμ. βάδην θα έχει ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται την Κυριακή στη Γλυφάδα.

Ο Παπαμιχαήλ κόντρα στον Τούρκο Ατλί και τον Ρουμάνο Κοτσιοράν στα 35χλμ. βάδην

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έχει ατομικό ρεκόρ στα 35χλμ. βάδην 2:36.45 από πέρσι στα Μέγαρα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δύο σημαντικούς αντιπάλους στα 35χλμ. βάδην θα έχει ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται την Κυριακή στη Γλυφάδα.

Στις συμμετοχές στο αγώνισμα ξεχωρίζουν ο Τούρκος Μερτ Ατλί και ο Ρουμάνος Μάριους Ιουλιάν Κοτσοράν. Ο πρώτος έχει ατομικό ρεκόρ 2:44.20 που πέτυχε φέτος στην Αττάλεια και η επίδοσή του είναι ρεκόρ Τουρκίας. Ο δεύτερος έχει ατομική επίδοση 2:38.00 από φέτος σε αγώνα στο Λέπε της Ισπανίας. Ο Ατλί είναι 28 ετών και ο Κοτσοράν 38 ετών και οι δύο αναμένεται να κυνηγήσουν τη μεγάλη επίδοση και τη νίκη. Αυτό θα βοηθήσει και θα τραβήξει τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ που έχει τον ίδιο στόχο.

«Μετά το Ομάν και ότι δεν μπόρεσα ν’ αγωνιστώ, προσπάθησα να ηρεμήσω. Έβαλα προπόνηση στη συνέχεια, είμαι σε καλή κατάσταση και θα κυνηγήσω το καλύτερο που μπορώ. Αυτό που θέλω είναι να πιάσω τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Ή να πετύχω μια επίδοση που θα με ανεβάσει στο ράνκινγκ», δηλώνει στο stivostime ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο κορυφαίος μας βαδιστής έχει ατομικό ρεκόρ 2:36.45 από πέρσι τον Φεβρουάριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Μέγαρα. Φέτος στην ίδια διοργάνωση που έγινε στις 23 Ιανουαρίου και πάλι στα Μέγαρα έκανε 2:39.43.

Εκτός από τον Παπαμιχαήλ, θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στα 35χλμ. βάδην και ο Κώστας Ντεντόπουλος. Έχει από φέτος ατομικό ρεκόρ 2:57.31 που έκανε στο Πανελλήνιο στα Μέγαρα. Ακόμη μετέχει και ο Ρουμάνος Ιονούτ Βασιλίτσα Πλέσου που έχει ρεκόρ 3:15.17. Δυστυχώς λόγω του πολέμου δεν μπορούν να πάρουν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ουκρανοί βαδιστές.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι τα 35χλμ. βάδην Ανδρών και Γυναικών είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 16:18.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία