Σφαιροβολία
Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το μίτινγκ σφαιροβολίας, 2nd Sifnos Street Shot Put, που είναι να διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου στη Σίφνο.

Οι πρωταθλητές ρίχνουν σφαίρα στη Σίφνο, θα επισκεφθούν σχολεία και θα μυηθούν στην σιφνέικη κουζίνα

Ανάμεσα στους αθλητές που θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ σφαιροβολίας στη Σίφνο είναι ο Οδυσσέας Μουζενίδης με τον Τάσο Λατιφλάρι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το μίτινγκ σφαιροβολίας, 2nd Sifnos Street Shot Put, που είναι να διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου στη Σίφνο.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος καλοί ρίπτες μας που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα που θέλει να καθιερώσει το νησί των Κυκλάδων. Ανάμεσά τους ο Τάσος Λατιφλάρι και ο Οδυσσέας Μουζενίδης. Οι δύο αθλητές είχαν αγωνιστεί και πέρσι, με νικητή τον Μουζενίδη. Το μίτινγκ υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και θα γίνει στον Αρτέμωνα της Σίφνου το Σάββατο 1 Οκτωβρίου. Φέτος οι διοργανωτές διεύρυναν το πρόγραμμα τόσο αγωνιστικά, αλλά και με παράλληλες εκδηλώσεις.

Στους αγώνες εκτός από την Κατηγορία Αντρών – Γυναικών, προστίθεται και η κατηγορία αγοριών και κοριτσιών Κ16, ενώ οι φιλοξενούμενοι αθλητές θα επισκεφθούν σχολεία του νησιού και θα μυηθούν στα μυστικά της σιφνέικης κουζίνας.

Παράλληλα με τους αγώνες θα διεξαχθούν τα kids’ athletics, το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και του ΣΕΓΑΣ που σκοπό έχει την παρουσίαση των αγωνισμάτων του στίβου, σε παιγνιώδη μορφή στα παιδιά των σχολείων του νησιού.

Με μήνυμά τους η EAΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, ο Δήμος Σϊφνου και ο Πανσιφναϊκός ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη για την στήριξη της εκδήλωσης.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία