Γενικά
Την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στα μέλη της εθνικής ομάδας είχαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία του Καρπενησίου και της ευρύτερης περιοχής.

Οι πρωταθλητές μας κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες των σχολείων του Καρπενησίου

Η σημερινή δράση είναι στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει ο ΣΕΓΑΣ με την περιφερειακή ενότητα Καρπενησίου και τον Δήμο Καρπενησίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στα μέλη της εθνικής ομάδας είχαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία του Καρπενησίου και της ευρύτερης περιοχής.

Αθλητές και αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας βρίσκονται από τη Δευτέρα στο Καρπενήσι και πραγματοποιούν μέρος της προετοιμασίας τους για τους αγώνες του 2023 και σήμερα επισκέφθηκαν σχολεία της περιοχής, μίλησαν με μαθητές και τους παρότρυναν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Το παρών έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Καρπενησίου Αριστείδης Τάσιος, ο οποίος στέκεται δίπλα στις δράσεις της Ομοσπονδίας και συμβάλει σημαντικά στην υλοποίησή τους. Η σημερινή δράση είναι στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει ο ΣΕΓΑΣ με την περιφερειακή ενότητα Καρπενησίου και τον Δήμο Καρπενησίου, μια συνεργασία που δημιουργεί προοπτικές αναβάθμισης του αθλητισμού στην περιοχή και όχι μόνο.

Οι πρωταθλητές μας και οι προπονητές τους με χαρά δέχτηκαν την πρόσκλησή να επισκεφτούν σχολικές μονάδες της περιοχής και να βρεθούν κοντά στους μαθητές. Άλλωστε στόχος της Ομοσπονδίας είναι να αφήνει το αποτύπωμα της σε κάθε περιοχή που πραγματοποιεί κάποια δράση και να συμβάλει, ώστε νέα παιδιά να έρχονται κοντά στον στίβο και να μαθαίνουν τη σημασία και την αξία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό.

Το πρόγραμμα των σημερινών επισκέψεων είχε ως εξής: Γυμνάσιο Δυτικής Φραγκίστας, Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Κερασοχωρίου, Αλκιβιάδειο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Φουρνάς και 2ο Γυμνάσιο Καρπενησίου.

Παράλληλα το 1ο ΕΠΑΛ Καρπενησίου παρακολούθησε την πρωινή προπόνηση των πρωταθλητών μας.
Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες έχουν ευνοήσει στην ομαλή διεξαγωγή του καμπ, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 9 του μηνός.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία